Turistička akademija – novi edukacijski program za razvoj kompetencija turističkih djelatnika

Od 1. veljače do 27. travnja 2018. godine svi zainteresirani imaju mogućnost educirati se o ključnim područjima poslovanja u turizmu

Izvor i foto: mint.hr

Kako bi tržištu ponudio suvremena edukacijska rješenja koja pokrivaju ključna područja rada u turizmu, Mirakul Edukacijski centar u suradnji s vodećim HR stručnjacima u turizmu osmislio je Turističku akademiju, poseban specijalistički program s ciljem razvoja potrebnih kompetencija kod sadašnjih i budućih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama. Sustavni pristup, iskustveno učenje te primjeri (ne)dobrih praksi način su na koji će polaznici uz širu perspektivu određenih tema imati priliku razvijati vještine i znanja koja su im važna za njihovu i organizacijsku uspješnost.

U razdoblju od 1. veljače do 27. travnja 2018. godine svi zainteresirani imaju mogućnost educirati se o ključnim područjima poslovanja u turizmu: Upravljanje ljudskim potencijalima, Destinacijski management, Digitalni marketing za turističke organizacije, Upravljanje financijama u turizmu, Prodaja i Soft vještine u turizmu.

Svako edukacijsko područje čini nekoliko modula, a polaznici mogu upisati kompletan program Turističke akademije (svih 20 modula), pojedino specijalističko edukacijsko područje (npr. samo Upravljanje ljudskim potencijalima u turizmu) ili samo pojedini modul (npr. Razvoj emocionalne i socijalne inteligencije kod zaposlenika u turizmu). Edukacijski program se održava u Hotelu Jadran u Rijeci.

Više informacija o Turističkoj akademiji, sadržaj pojedinih modula, termine održavanja i predavače te mogućnosti prijave, nalazi se na stranicama Mirakul edukacijskog centra.