Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu certifikat kvalitete

Ovime je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu postao jedini aktualni nositelj svjetski priznate oznake kvalitete obrazovnih programa u području turizma u Republici Hrvatsko

Izvor i foto: Turizmoteka/ mint.hr

Svjetska turistička organizacija (UNWTO) Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu dodijelila je certifikat kvalitete UNWTO.TedQual na razdoblje od 2020. do 2024. godine.
UNWTO.TedQual certifikat dokaz je izvrsnosti studijskih programa u području turizma i dodjeljuje se na razdoblje od jedne do četiri godine.

Izuzetno smo ponosni da je ovaj certifikat nakon detaljne provjere kvalitete dodijeljen studijskom programu preddiplomskog sveučilišnog studija Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija i Zabok) i to na najdulje razdoblje od četiri godine“, rekla je dekanica Fakulteta prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana.

Ovime je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu postao jedini aktualni nositelj svjetski priznate oznake kvalitete obrazovnih programa u području turizma u Republici Hrvatskoj.