Edukacija za kuhare na turističkim brodovima

ŠKMER Kuharska Akademija

Izvor i foto: Škmer

Slijedeći potrebe tržišta i na temelju brojnih upita osmislili smo intenzivni trening za profesionalne kuhare na turističkim brodovima. Program vodi Damir Tomaš, nagrađivani šef kuhinje makarskog hotela Meteor koji je veći dio iznimno bogate karijere proveo u brodskim kuhinjama, a temelji se kreiranju tjednih menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom.

Dodajmo, chef Tomaš je na cruiserima i luksuznim jedrenjacima proveo preko 15 godina dok nije preuzeo kuhinju jednog od najvećih makarskih hotela. Svojim spojem lokalne i moderne kuhinje osvojio je IKKER 2018 i Grand Gourmet 2017, a radi se o jednom od najboljih dalmatinskih kuhara koji je napravio velike iskorake u osmišljavanju posebnije ponude i unaprijeđenja gastro scene Makarske rivijere.


Edukacija donosi posebna znanja i vještine:

-kreiranje tjednih menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom
-pripremu jela po posebnim prehrambenim zahtjevima gostiju
-segmente nabave za brodsku kuhinju
-pisanje jelovnika
-organizacija rada

Broj sati: 40
Termin održavanja: 9.3. - 13.3.2020.
Cijena po polazniku: 5.000 kn
Redovni članovi imaju popust 20%
Cijena uključuje: program treninga, radne materijale, namirnice, opremu, zaštitnu odjeću, ručkove i certifikat.
Prijaviti se možete na linku: https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare/