Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) proglašen najboljim svjetskim sveučilištem u hotelijerskom i ugostiteljskom obrazovanju

Pogledajte poredak najboljih svjetskih sveučilišta za hotelijerstvo i ugostiteljstvo

Izvor i foto: Turizmoteka/"Ecole hôtelière de Lausanne"

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) još je jednom potvrdio svoju poziciju vodeće svjetske institucije u obrazovanju za hotelijerstvo i ugostiteljstvo i sada je među pet najboljih institucija za poslovno upravljanje u Švicarskoj. Ta dva lijepa priznanja plod su iznimnog i brižnog obrazovnog okruženja, obuke menadžera i prosvijećenih građana sutrašnjice.

Da bi uspostavila svoje međunarodne ljestvice, neovisna organizacija QS World University Rankings oslanja se prvenstveno na reputaciju sveučilišta u akademskom svijetu i među 50 000 poslodavaca. EHL-ov referentni status izgrađen je na njegovoj sposobnosti da svojim studentima ponudi ekosustav u kojem je dobro učiti i trenirati diplomce koji su vrlo traženi zbog svojih vještina, znanja i uzornog stava.

"Ovo priznanje posebno raduje jer nagrađuje sve napore uložene tijekom godine pune zamki. No, pored poretka i odlikovanja, s poniznošću i velikim osjećajem odgovornosti moramo nastaviti razvijati obrazovno okruženje prema novim težnjama učenika i otvoriti put prema inovativnom, suradničkom i brižnom post-covid svijetu ", oduševljen je Michel Rochat, izvršni direktor EHL Grupe.

Uz to, EHL je napravio proboj u prvih 5 institucija za upravljanje poslovanjem u Švicarskoj, čineći ga konkurencijom najboljim specijaliziranim sveučilištima u zemlji, poput Sveučilišta St. Gallen i IMD .
Drugi na toj ljestvici je University of Nevada - Las Vegas, a treći Glion Campus, Glion-sur-Montreux Switzerland .

Cijeli poredak pogledajte OVDJE