Vodice: Otvoren Hotel SeeSea****

Hotel ima 41 moderne i prostrane sobe

Izvor i foto: Turizmoteka/TZG Vodice

Hotel SeeSea**** nalazi se na poluotoku Punta, okružen je borovom šumom te je smješten u prvom redu do mora, svega par metara od same obale. Samo 10 minuta hoda jadranskom obalom dijeli ga od užurbane Marine Vodice, a samo stotinjak metara od pješčane plaže savršene za djecu. Lokacija  hotela je idealna za one koji cijene udobnost i privatnost, dok istovremeno uživaju u užurbanom životnom stilu Vodica.

Hotel SeeSea sastoji se od 41 moderne, prostrane sobe opremljene vrhunskim sadržajima, uključujući klima uređaj, TV ravnog ekrana, telefona, minibara, sefa i 12 luksuznih apartmana, među kojima su i Deluxe te Family Suites s čajnom kuhinjom u kojoj se može pronaći sve što  je potrebno za ugodan boravak.

Većina soba ima balkon s idiličnim pogledom na more, a gosti također mogu besplatno uživati u bazenu s grijanom vodom i koristiti se opremom za plažu.

Hotel ima restoran Hexagon, gdje se poslužuju visokokvalitetni doručci u buffet stilu, kao i večere koje će razmaziti nepce  gostiju lokalnim mediteranskim okusima.


Tijekom dana punog aktivnosti goste čeka Hexagon Beach Bar u kojem se može pronaći izbor visokokvalitetnih zalogajčića i bogat jelovnik pića i koktela koji će vam uljepšati dan.
U  hotelu cijene spor turizam, tako da gost ima vremena iskoristiti ponudu odabranih atrakcija lokalnih vodiča kako bi  boravak bio pun jedinstvenih uspomena.
Uz nadoplatu osiguran je  parking sa 35 parkirnih mjesta od kojih dva služe i kao punionice za električna vozila.