TUI Blue će narasti na 300+ hotela diljem svijeta

Širenje u Aziji i Africi

Izvor i foto: Turizmoteka/TUI


TUI Grupa nastavit će širiti svoj uspješan i profitabilan hotelski segment. Nakon ponovnog pokretanja svog operativnog poslovanja, globalni hotelski brend TUI Blue ponovno se fokusira na širenje i ima za cilj porasti na 300+ hotela. Fokus je na razvoju novih regija za širenje u jugoistočnoj Aziji, Kini, Africi i Bliskom istoku. Važan pokretač buduće strategije rasta su međunarodna partnerstva u kojima TUI Blue hoteli upravljaju bilo na temelju ugovora o upravljanju ili od strane primatelja franšize.

"TUI ima stručnost bez premca u dizajniranju, razvoju i uspješnom upravljanju brendovima hotela za slobodno vrijeme kao i razvoju destinacija za odmor", rekao je Erik Friemuth, izvršni direktor TUI Hotels & Resorts. "Novi model upravljanja i franšize TUI Blue-a omogućuje našim budućim partnerima da imaju koristi od toga i gostima ponude jedinstveno iskustvo odmora. Zajedno želimo postati vodeći brend hotela za slobodno vrijeme s više od 300 hotela diljem svijeta."

Poslovni model TUI Blue 28.ožujka je predstavljen investitorima, ali i predstavnicima hotelske industrije na hibridnom događaju u Dubaiju. U toj metropoli u Arapskom zaljevu i Hong Kongu, TUI Blue će osnovati vlastiti tim za razvoj hotela.
"Oduševljeni smo što nam se pridružio Wesam Okasha, iskusni globalni voditelj poslovnog razvoja. Između ostalih uloga, on je prethodno obnašao poziciju starijeg direktora razvoja West Africa za Hilton," kaže Artur Gerber, izvršni direktor TUI Blue. "Naš predani tim u Aziji već je započeo i uspješno je uspio potpisati ugovore za prve TUI Blue hotele u Kini."

O TUI BLUE

TUI Blue turistima orijentiranim na život i iskustvo nudi hotelski proizvod prilagođen njihovim individualnim potrebama i preferencijama, za odrasle starije od 16 godina, obitelji, turiste zainteresirane za lokalnu kulturu i autentična iskustva. Obilježja hotela su Blue Guides , koji djeluju kao nadležni lokalni kontakti, opsežan Bluef!t Fitness i program opuštanja te moderan dizajn. Uz Blue App, turisti imaju pristup digitalnom servisnom asistentu dostupnom prije, tijekom i nakon putovanja kako bi osmislili svoj individualni odmor. Kulinarska ponuda hotela TUI Blue uključuje domaću kuhinju s internacionalnim utjecajima, pružajući kvalitetnu hranu i catering za sve prehrambene potrebe ili planove prehrane. Hotelsko iskustvo zaokružuje širok raspon dnevnih i večernjih iskustava.