Six Senses Ibiza otvara se u srpnju

Six Senses Ibiza postat će prvo održivo odmaralište i turističko naselje s certifikatom BREEAM na Balearima

Izvor i foto: Turizmoteka/ Six Senses Ibiza

Smješteno na mirnom sjevernom vrhu otoka, odmaralište nalik selu smješteno je na 20 hektara, s pogledom na more i izravnim pristupom zaljevu Cala Xarraca.

Nudi 116 smještaja za goste, vile i apartmane na plaži te brojne Village Residences.

Odmaralište je usredotočeno na održivost i uključuje farmu na kojoj je 400 godina stara preša za masline i poljoprivredno imanje na kojem gosti sudjeluju u uzgoju organskih proizvoda koji opskrbljuju restorane, kafiće i barove u odmaralištu.

"Održivost je veliki dio etosa naše tvrtke i kad pronađete mjesto poput Cala Xarraca, to je nešto za što se jako trudite i pokazati i poštovati", kaže Neil Jacobs, izvršni direktor tvrtke Six Senses.

Spa Six Senses sadrži jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Ima parnu kupelj, hamam i vrhunski fitness prostor. Također nudi živahnu Ibizinu glazbenu scenu. Glazbeno mjesto Beach Caves izravno je na obali, srce je odmarališta, ugošćujući emisije uživo, događaje i nove umjetničke sesije.

Six Senses Ibiza udaljen je 35 minuta privatnog prijevoza od zračne luke. Cijene na Six Senses Ibiza kreću se od 1.080 € (približno 920 £) po noćenju za dvokrevetnu sobu (dvije osobe s doručkom).