Rovinj: Jedna od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu

Koncertom Andree Bocellija otvorena Monte Mulini zona

Izvor i foto: Maistra

Rovinj, 1. lipnja - Jedna od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu, Monte Mulini u čije je uređenje Adris uložio 1,5 milijardi kuna, otvorena je večeras nezaboravnim koncertom Andree Bocellija.U sklopu zone kojom je Rovinj preoblikovan u luksuznu turističku destinaciju, nedavno je otvoren i Grand Park Hotel Rovinj.

Riječ je o najvećoj pojedinačnoj investiciji Adris grupe u turistički dio posla, vrijednoj više od 700 milijuna kuna. Projekt hotela je proglašen i strateškim projektom Vlade RH.

Nakon nastupa svjetski poznatog violončelista Stjepana Hausera, vrhunac svečanog otvorenja zone bio je koncert Andree Bocellija na spektakularnoj pozornici na moru u uvali Lone. Nezaboravnoj atmosferi pridonijeli su svjetlosno vizualni efekti i vatromet, a Bocelli je oduševio sve prisutne goste sa hitovima Con te partirò, Besame mucho, I can't help falling in love i ostalima.

Na koncertu su uživali brojni uzvanici iz Hrvatske i svijeta, a među njima su bile i glumica Daisy Lewis poznata po ulozi u seriji Downton Abbey i britanski model Portia Freeman koja je sudjelovala na brojnim revijama Dolce Gabbane, Fendija i ostalih. 

Vrhunski sportski događaj Adris 44Cup

Trećeg dana Adris 44Cup regate pobijedila je posada jedrilice Aleph kojom je upravljao kormilar Hugues Lepic. Danas će u rovinjski arhipelag zadnji put isploviti jedrilice devet natjecateljskih timova te će biti proglašen pobjednik regate Adris 44Cup.