Potpisan Aneks Ugovoru o Projektu Kupari

Investitor Avenue Ulaganja se obvezuje u roku 30 dana od sklapanja Aneksa Ministarstvu državne imovine dostaviti pismo namjere novog hotelskog operatera

Izvor i foto: imovina.gov.hr

Ministar državne imovine Goran Marić i direktor Avenue Ulaganja Ivan Paladina potpisali su u utorak, 12. lipnja 2018. godine u Ministarstvu državne imovine Aneks I. Ugovoru o realizaciji Projekta Kupari I.

U Aneksu su precizno utvrđeni rokovi do kojih investitor treba ispuniti određene poslovne obveze, koje se odnose na hotelskoga operatera i dostavu ulaznih podataka za izradu Urbanističkoga plana uređenja (UPU) kompleksa Kupari.Investitor Avenue Ulaganja se obvezuje u roku 30 dana od sklapanja Aneksa Ministarstvu državne imovine dostaviti pismo namjere novog hotelskog operatera.

Povrh toga, investitor se obvezuje u roku 60 dana od sklapanja Aneksa Općini Župa dubrovačka dostaviti ulazne podatke za izradu Urbanističkoga plana uređenja (UPU) kompleksa Kupari. 

Ivan Paladina, direktor tvrtke Avenue ulaganja, predvodnice zajednice ponuditelja u kojoj, uz Avenue Osteuropa iz Beča, ima vodeću ulogu, je na današnjem potpisivanju izjavio da je planirana gradnja luksuznog resorta od ukupno 200 smještajnih jedinica u dva objekta, a u ovom trenutku nije želio licitirati s datumom završetka projekta.