Novo ime za marku TUI Best Family Hotels

Od ljetne sezone 2020. Best Family hoteli će se preimenovati u TUI Kids Club. Organizator želi ojačati svoje ime kao brand u poslovanju za odmor.

Izvor:Turizmoteka                     Foto: TUI

Središnji sadržaj koncepta obiteljskog hotela od sada će biti pod novim imenom, ističu u TUI-u. TUI Kids Club također će biti koncept dječjeg kluba s all-inclusive ugostiteljstvom i isključivo nuđen na njemačkom tržištu. Promijenit će se samo ime.
“Snažni brandovi nude našim klijentima sigurnost i orijentaciju pri odabiru hotela za odmor. Želimo iskoristiti visoku prisutnost branda i stoga usidriti TUI kao sastavni dio koncepta dječjih klubova “, kaže Katrin Feuerabendt, voditeljica odjela hotelskih koncepata u TUI Deutschland.

TUI Kids Club je dječji koncept TUI-a. Šest dana u tjednu o djeci se brinu njemački govorni i obučeni zaposlenici u različitim dobnim skupinama. Primjerice, postoji poseban program za djecu od tri do jedanaest godina tijekom cijele sezone, posebne ponude za tinejdžere u dobi od 12 do 17 godina u ljetnim praznicima i krug za igru djeteta izvan sezone. Nekoliko puta tjedno nude se aktivnosti za cijelu obitelj, kao i dječji disko.

Prva naznaka promjene naziva već se pojavljuje u cjelogodišnjim katalozima Kanarskih otoka (ljetovanje u u srpnju) i Njemačkoj (ljetovanje u rujnu). Promjena u svim TUI sustavima odvijat će se sredinom listopada. Kompletno brendiranje hotela održat će se u ljeto 2020.