Hrvatski hotel na Forbesovoj listi najboljih hotela

TUI BLUE Adriatic Beach Resort među 24 najbolja all-inclusive ljetovališta za odrasle u svijetu

Izvor i foto. Turizmoteka/TT Hotels Croatia grupa

Hotel TUI BLUE Adriatic Beach Resort našao se na nedavno objavljenoj Forbesovoj listi najboljih svjetskih all-inclusive destinacija i hotela za odrasle. Na prestižnom popisu 24 najbolja hotela na svijetu prema izboru Forbesa, hotel TUI BLUE Adriatic Beach Resort se nalazi kao jedan od najboljih europskih all-inclusive resorta za odrasle koji nudi miran bijeg od užurbane svakodnevice.

Nakon nedavnog proglašenja hotela TUI BLUE Adriatic Beach Resort jednim od najboljih u TUI programu na globalnoj razini te dobivanja TUI Global Hotel Awards Quality za 2024. godinu, drugo je to po redu važno priznanje za naš hotel.

„Oduševljeni smo što je Forbes uvrstio hotel TUI BLUE Adriatic Beach Resort među 24 najbolja all-inclusive ljetovališta za odrasle u svijetu. Ovo je veliko priznanje za cijelu turističku regiju Makarske rivijere, ali i za naš tim. U TT Hotels Croatia grupi se vodimo visokim standardom usluge za naše goste, ulažemo u kvalitetu hotela i svakodnevno unapređujemo poslovanje. Jednako smo usmjereni na pružanje najviše razine usluge svojim gostima kao i na pružanje vrhunskih uvjeta rada našim zaposlenicima. Ulažemo posebne napore da zaposlimo najbolje ljude za koji će našim gostima pružiti nezaboravna iskustva na odmoru. Rezultat našeg rada i potvrda visoke kvalitete su naši rezultati, širenje tržišta i mreže partnera te stalan rast. Upravo su visoka kvaliteta, proaktivnost i motiviranost glavnog direktora Roberta Betića i cijelog tima hotela TUI BLUE Adriatic Beach Resort glavni nositelji ovih nagrada i priznanja.“ – izjavila je Nikolina Misir, predsjednica Uprave TT Hotels Croatia.

TUI BLUE Adriatic Beach Resort je smješten u srednjoj Dalmaciji na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, podno planinskog masiva Biokova, okružen gustom borovom šumom i kristalno plavim morem. Ovaj all-inclusive hotel u ponudi ima 271 sobu, od udobnih i modernih Standard i Superior soba do raskošnih Swim-up apartmana, dva restorana, wellness i spa. Gosti našeg hotela TUI BLUE Adriatic Beach Resort cijene elegantan smještaj s prekrasnim pogledom na more i gastronomske mogućnosti koje predstavljaju lokalne i međunarodne okuse. Bilo da putnici traže opuštanje ili avanturu, naš obalni dragulj obećava idilično utočište u Hrvatskoj za one koji žele doživjeti ljepotu jadranske obale.

TUI BLUE hotelski brend nudi putnicima orijentiranim na iskustvo hotelski proizvod prilagođen njihovim individualnim potrebama. BLUE vodiči pružaju sjajno gostoprimstvo s osobnim dodirom, a BLUE App nudi gostima mnoštvo aktivnosti po njihovom izboru. Iskustva variraju od zabave u opuštenoj atmosferi do holističkog fitness i wellness programa te raznih izleta.

Hoteli TUI BLUE predstavljaju gastronomska iskustva s lokalnim štihom, uključujući autentična regionalna jela, dok također zadovoljavaju sve prehrambene potrebe ili planove prehrane. TUI BLUE je globalni brend vodećeg portfelja hotela za slobodno vrijeme TUI Hotels & Resorts (TUI Grupa) s više od 90 hotela diljem svijeta i širi svoj portfelj s jakim fokusom na Aziju, Bliski istok i Afriku.