Grand Park Hotel Rovinj postao je dio ekskluzivne mreže za luksuzna putovanja

Maistrin hotel primljen je u ekskluzivni portfelj vodeće mreže međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna putovanja Virtuoso

Izvor i foto: Turizmoteka/Maistra

 Maistrin Grand Park Hotel Rovinj primljen je u ekskluzivni portfelj vodeće mreže međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna putovanja Virtuoso. Ovim članstvom hotelu se otvaraju nove prodajne i marketinške mogućnosti kroz mrežu koju čine najbolje američke turističke agencije s više od 22000 savjetnika za luksuzna putovanja. Virtuoso godišnje ostvari prodaju od 30 milijardi američkih dolara, što ovu mrežu čini najvećim pokretačem u području luksuznih putovanja.

„Postupak primanja u Virtuoso vrlo je selektivan i ostvaruje se samo na poziv stoga je ovo članstvo za nas od iznimne važnosti. Ugled koji imaju njihovi savjetnici za putovanja zbog svoje potpune predanosti klijentima, savršeno se uklapa u naš vlastiti pristup prema našim gostima”, izjavio je Luka Ravnikar, direktor marketinga i prodaje Maistre. „Hotel Monte Mulini je član ove mreže od 2019. godine, a veseli nas što ćemo od sada moći nuditi posebne pogodnosti, vrijednosti i iskustva Grand Parka”, dodao je Ravnikar.

Virtuoso je vodeća mreža međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja. Ova organizacija u koju se moguće učlaniti jedino na poziv obuhvaća 1100 turističkih agencija s više od 22000 elitnih savjetnika za putovanja u 50-ak zemalja diljem Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, Kariba, Europe, Azije i Pacifika, Afrike i Bliskog istoka. Oslanjajući se na svoje preferirane partnere koje čine više od 2000 najboljih svjetskih hotela i odmarališta, kompanija za kružna putovanja, aviokompanija, turističkih kompanija i vrhunskih destinacija, mreža svojim klijentima nudi ekskluzivne sadržaje, rijetka iskustva i povlašteni pristup.