Grand hotel Slavia iz Baške Vode dobitnik prestižnih nagrada skandinavskog turoperatora VING - Thomas Cook Northern Europe

„Sunny Heart Award“ za najbolji hotel u Hrvatskoj u 2018. godini i dobitnik priznanja kao jedan od 10 najboljih hotela na svijetu u 2018. godini po izboru korisnika usluga agencije.

Izvor i foto: Grand hotel Slavija

Grand hotel Slavia iz Baške Vode dobitnik je  prestižnih nagrada skandinavskog turoperatora VING - Thomas Cook Northern Europe.

• „Sunny Heart Award“ za najbolji hotel u Hrvatskoj u 2018. godini i
• dobitnik priznanja kao jedan od 10 najboljih hotela na svijetu u 2018. godini po izboru korisnika usluga agencije.

Nagrada za najbolji hotel u Hrvatskoj i nagrada za jedan od 10 najboljih hotela na svijetu su priznanje za odličnu suradnju s agencijom, izvrsnost pruženih usluga i izvanredan odnos osoblja prema gostima Grand hotela Slavia.
Thomas Cook Northern Europe je dio Thomas Cook Grupe, najstarije i jedne od najvećih turističkih kompanija na svijetu koja organizira putovanja u preko 400 destinacija i 50 zemalja svijeta, pri čemu njihove usluge svake godine koristi oko 700 tisuća klijenata.

Nagrade i priznanja uručio je gospodin Rickard Stenstrom, Senior Contracts Manager za VING – Thomas Cook Northern Europe, predsjedniku uprave Hoteli Baška Voda d.d. gospodinu Jakiši Mediću.


Grand hotel Slavia je nedavno obnovljeni hotel u samom centru Baške Vode i posluje kroz cijelu godinu. Ujedno je centralno mjesto za organiziranje poslovnih okupljnja i raznih događanja u Baškoj Vodi. Raspolaže sa 72 smještajne jedinice, prostranim wellnessom i posebnim beauty centrom, a njegov a la carte restaurant Del Posto preoznat je kao jedan od najboljih fine dining restaurana na Makarskoj rivijeri.
Naše zadovoljstvo i zahvalnost su neizmjerni, jer su korisnici naših usluga prepoznali naš trud, zalaganje i ulaganje u kvalitetu naših usluga.