Aminess Khalani Beach Hotel otvorit će u travnju 2022.

Aminess Khalani Beach Hotel bit će prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju

Izvor i foto: Turimoteka/dalmatia.hr

 Turistička kompanija Aminess službeno je preuzela upravljanje nad novim hotelom Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj, koji se gradio pod nazivom Hotel Romana. Aminess Khalani Beach Hotel u većinskom je vlasništvu Auctor grupe, dok će za upravljanje biti zadužen Aminess d.d. koji je također dio grupe (bivši naziv Laguna Novigrad). Hotel je još uvijek u izgradnji, a otvaranje se planira za sezonu 2022. godine, javljaju iz kompanije.

Aminess Khalani Beach Hotel bit će prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju, a zahvaljujući ovoj akviziciji Aminess će zaposliti 200 novih zaposlenika. „Izrazito smo sretni i ponosni što brend Aminess dodatno širimo na području Dalmacije. Makarska je izuzetno značajna i poželjna destinacija na turističkoj karti Hrvatske te smo sigurni da će i naš hotel doprinijeti daljnjem kvalitativnom razvoju grada Makarske.Sigurni smo da ćemo preuzimanjem i vođenjem Aminess Khalani Beach Hotela ponuditi i osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo svih naših domaćih i stranih gostiju - izjavila je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa.


Hotel će imati 299 soba, obiteljskih soba i suiteova, od kojih će većina imati balkon s pogledom na more, a neke i whirlpool. Imat će tri vanjska bazena, te wellness i SPA centar koji će se prostirati na 1.600 m2 i uključivati unutarnji bazen te teretanu. Uz to, hotel će imati tri restorana, lobby bar, tri bara na bazenu te krovni bar i tri kongresne dvorane. S novim nazivom, novouređenim raskošnim sobama i luksuznim hotelskim prostorijama gostima će otvoriti vrata 08. travnja 2022., ističu iz Aminessa.