UNWTO natječaj za startupe u gastro turizmu u suradnji s Kulinarskim centrom iz Baskije

Krajnji rok za dostavu projektnih prijedloga je 5. ožujka 2019. godine

Izvor i foto: mint.hr

UNWTO natječaj za startupe u gastro turizmu već je drugi natječaj kojega je Svjetska turistička organizacija pokrenula, ovoga puta s ciljem prepoznavanja startupa s potencijalom planiranja i promoviranja održivih inovacija u sektoru gastronomije i turizma. Mogu se prijaviti fizičke i pravne osobe, čiji je proizvod minimalno održiv, s mogućnošću nadogradnje i vizijom održivosti.​ Krajnji rok za dostavu projektnih prijedloga je 5. ožujka 2019. godine, a pet finalista bit će objavljeni na online platformi 1. travnja 2019. godine, dok će 3. svibnja biti poznat pobjednik natjecanja.
Projekti će se ocjenjivati na osnovu inovativnosti, potencijala za razvoj i nadogradnju, s odgovarajućim i predanim timom spremnim na partnerstvo.

Dodatni bodovi dobivat će se za održivost prijedloga kao i tehničku ili digitalnu komponentu.

Predstavnici finalista će biti pozvani na 5. svjetski forum o gastro turizmu 2019. godine kopji će se održati u San Sebastianu u Španjolskoj.

Više o natječaju možete pronaći OVDJE.