Na prestižnom Decanteru Feravino osvojilo čak šest medalja

Srebrom su se okitile ledena Frankovka 2016. i Graševina Miraz 2016., a broncom Cuvée Miraz 2015., Frankovka Miraz 2015. te Graševine Dika i Miraz, obje iz 2017.

Izvor i foto: Feravino

Nakon nagrada na IWC-u, još jedna odlična vijest stiže za Feravino. Na najvećem svjetskom vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards nagrađeno je čak šest vina. Uz novi proizvod vinarije iz Feričanaca - izvrsnu Frankovku, ledeno vino iz 2016., srebrom se okitila i hvaljena Graševina Miraz, također iz 2016., dok su broncu osvojili Frankovka Miraz iz 2015., izniman Cuvée Miraz 2015. te Graševine - Miraz i Dika, obje iz 2017.

„Za razliku od slavonskih vinarija koje su poznate po bijelim sortama, naša vinarija u jednakom omjeru proizvodi bijela i crna vina. Posebnu pažnju posvećujemo kraljici vinograda i podruma – frankovki, sorti grožđa koja je u Feravinu pronašla svoj novi dom. Naravno, tu je i graševina kao dominantna sorta Slavonije.

Da je riječ o odličnim vinima potvrđuju i najnovije medalje koje smo osvojili na prestižnom Decanteru. Radeći na zajedničkom cilju s puno truda, ozbiljnosti i ljubavi, u Feravinu na prvo mjesto stavljamo kvalitetu za koju jamčimo svojim imenom“, ističe Luka Vrga, član Uprave Osilovca, tvrtke u čijem sastavu posluje Vinarija Feravino.