4. izdanje Dubrovnik Craft festivala

Očekuju nas razne vrste domaćih craft piva, besplatni koncerti najvećih hrvatskih i regionalnih izvođača, food corner za sve gurmane i one koji se tako osjećaju

Izvor i foto: Valamar

 Ljetno vrijeme još nam nije stiglo, ali zato nam polako stiže četvrti Dubrovnik Craft Beer Festival koji će se održati 14. i 15. lipnja u kampu Solitudo u sklopu Ljeta u Valamaru. Nakon uspješne dvije godine festivala u kojemu su brojni posjetitelji mogli uživati u mnogim besplatnim koncertima pa čak i u utakmici Svjetskog prvenstva u nogometu, Valamar vam i ove godine donosi besplatne koncerte najvećih hrvatskih i regionalnih izvođača. Posjetitelji će u ova dva dana festivala moći uživati u desecima vrsta točenih zanatskih piva iz nekoliko domaćih mikro pivovara, a za odličnu glazbu pobrinuti će se naš rezidencijalni DJ uz vrhunske glazbenike.

Prvi dan Festivala, 14. lipnja posjetitelje će zabavljati grupa Darko Rundek & ekipa predvođena neponovljivim Darkom Rundekom te pioniri nove regionalne pop scene koji su publiku osvojili hommageom Dino Dvorniku - Zemlja Gruva.

Drugi dan Festivala, 15. lipnja rezerviran je za dva kultna benda, legendarni Psihomodo Pop i Pips Chips & Videoclips.

Za sve gurmane osiguran je i food corner, gdje ćete moći “razmaziti“ svoja nepca odličnom gastronomskom ponudom. Radno vrijeme festivala oba dana bit će od 18:00 do 02:00 sata, a osim besplatnog ulaza, svim posjetiteljima, osiguran je i besplatan parking.