VILLAS JOJA – za luksuzan odmor u ličkom selu bez kompromisa

Izvor i foto. Turizmoteka/Villas Joja

Bilo da želiš aktivan ili pasivan odmor, uživati u sportskim aktivnostima poput lova, ribolova ili biciklizma, odvažiti se na off road avanturu, ili jednostavno odmoriti i uživati u prirodnim ljepotama, Villas Joja će ti to sve pružiti i razmaziti te.
Zahtjevi modernog turizma su sve veći pa u villama nudimo dodatne aktivnosti koje će svaki odmor učiniti boljim, aktivnijim i ispunjenim.

Villas Joja smještene su u malom ličkom mjestu Vukšić pokraj Gospića, koji broji svega 500 stanovnika pa možeš očekivati bijeg od gradske vreve i svakodnevice u punom smislu riječi. Ako, pak, poželiš istražiti okolicu, na svega pola sata od villa nalaze se mnoge prirodne ljepote poput Plitvičkih jezera, Paklenice, mora, ali i muzeja i drugih kulturno-povijesnih znamenitosti. U zimskom periodu možeš uživati u idiličnom zimovanju na bijelim padinama.

Sami je kompleks kategoriziran s 5 zvjezdica te se sastoji od tri ville i četvrtog dijela objekta u wellness ozračju gdje se nalaze bazen i sauna. Ljubitelji dobre hrane i kapljice će se ugodno osjećati u konobi u kojoj po želji pripremamo obroke pripremljene po tradicionalnim recepturama.

Posebna se pažnja pridaje gastronomskom uživanju i autohtonim jelima koje smo pomalo, zbog užurbanog načina života, zaboravili ili ih jednostavno ne stižemo pripremati.


Svaka od vila ima vlastitu lijepu obiteljsku priču koju vlasnici njeguju i dalje. Ville su na luksuzan način tradicionalno uređene, u svakom se detalju se osjeća i vidi povijest i starina, ali i moderna tehnologija koja će odmor učiniti nezaboravnim.