Užitci ljeta na Plitvičkim jezerima

Izvor i foto: Turizmoteka/NP Plitvička jezera

U brojnim licima ljetnih odmora, pozivamo vas da otkrijete onaj jedinstveni koji se pamti, odmor u impresivnoj zelenoj oazi Nacionalnog parka Plitvička jezera. Opustite se u ljetnoj igri prirode s obiljem boja, mirisa i oblika kojima ljepota Plitvičkih jezera zrači u ovo živahno i vedro doba godine, priuštite si šetnju uz prštavu svježinu slapova i predah u hladovini guste plitvičke šume.

Za bezbrižni ljetni odmor u srcu Parka za vas smo i ove godine pripremili našu posebnu ponudu aranžmana hotela Jezero koji sadrže 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom ili polupansionom i ulaznicom u Park. Doživite plitvičko ljeto kroz popuste koje smo vam osigurali na brojne sadržaje: finsku saunu u hotelu Jezero, relax masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis, ulaznicu u obližnje Baraćeve špilje, ulaznicu na imanje Slovin Unique u Rastokama te jahanje na ranču Terra.

Za jedinstven doživljaj vožnje po najvećem plitvičkom jezeru Kozjak, nudimo popust na sat najma čamca koji je gratis za goste koji žele produljiti svoj boravak na tri noćenja. Za sve vas koji se odlučite na uslugu noćenja s doručkom, osigurali smo popust na ručak ili večeru u našem bistrou Vučnica u malom pitoresknom naselju Mukinje.

Osjetite bilo prirode Plitvičkih jezera u svoj njezinoj raskoši i provedite s vašim najmilijima ljetne trenutke za pamćenje!

Rezervirajte