OC Jahorina nastavlja ostvarivati sjajne rezultate

 

 Izvor i foto: oc-jahorina.com

Najuspješnija skijaška sezona na Jahorini traje već 100 dana, a veliki broj posjetitelja i skijaša tek pristiže na planinu. Rekordan broj od gotovo 175.000 skijaša koji su uživali na olimpijskoj planini, prihodi samo od prodaje karata koji su dostigli više od 4.900.000 KM i premašili prihode od cijele prošle sezone za 75 posto, još jedan su od dokaza da je novi menadžment tog ski centra vratio povjerenje u zimu na Jahorini.

Ta planina je jedina destinacija u regiji koja ima najbolji odnos cijena-kvaliteta, odnosno da za najmanje uloženih sredstava korisnici dobijaju uslugu zavidnog kvaliteta. Prosječna vrijednost ski karte za ovu zimsku sezonu iznosi 12 EUR.

“Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je u poslednjih osam godina prvi put iskazan pozitivan poslovni rezultat u iznosu od 544.798 KM, ali i da su za prvi tjedan ožujka  prihodi od prodaje karata veći za gotovo 270 posto u odnosu na prošlu godinu. Također, prestigli smo već i prihode od cijelog prošlog ožujka 2017. godine za 65 posto, dok su za hotel „Bistrica“ prihodi za prvi tjedan ožujka veći za 250 posto“, istakao je direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić, i dodao da su pored impresivnog poslovnog rezultata u tom preduzeću, postignute i uštede u različitim segmentima poslovanja u iznosu od više od 15 miliona KM.

Protekli vikend obilježila je „Trka poznatih ljubitelja Jahorine“, kada je olimpijska planina ugostila neke od najvećih legendi iz svijeta skijanja, poput Alberta Tombe, Bojana Križaja, Jureta Košira ali i mnogih drugih, koji su sa planine ponijeli samo pozitivne dojmove i oduševljenje jahorinskim skijaškim stazama.

Premijerno izdanje Festivala 84, prvog zimskog Exit-a ikada, koji će se održati upravo na Jahorini od 15. do 18. ožujka, ugostiće neke od najvećih imena svjetske elektronske scene, ali i veliki broj ljubitelja odlične zabave i dobrog skijanja, koje očekuje sve goste na ovoj planini u narednom periodu.