Radionica: Od ponude do post-rehabilitacije. Utorak, 15. lipanj 2021.

Ivan Rendulić, RexRea

Izvor i foto: Smart Tourism Live Experience

Uskoro slijedi još jedna praktična radionica i druženje uživo u organizaciji Smart Tourism Live Experience, ovoga puta iz domene zdravstvenog turizma: „Od ponude do post-rehabilitacije“. Predavač je Ivan Rendulić, direktor agencije RexRea koja se među ostalim, bavi i facilitiranjem pacijenata iz inozemstva u hrvatske klinike i lječilišta.

Stručnjaci tvrde da je zdravstveni turizam jedna od najperspektivnijih oblika turizma, a Hrvatska je od nedavno postala dobitnik nagrade ITB Medical Tourism Destination 2021. No, što s tim i kako dalje? Zanima Vas kako izraditi ponudu usluga zdravstvenog turizma koja će privući interes pacijenata? Kako izbjeći standardne greške i prepreke u zdravstvenom turizmu? Koja su očekivanja pacijenta koji traže zdravstvenu uslugu u stranoj zemlji? Želite upoznati pet glavnih cjelina nužnih da biste ispunili očekivanja pacijenata: ukratko - od izrade ponude do post-rehabilitacije.

Radionica je namijenjena voditeljima marketinga i prodaje zdravstvenih ustanova, toplica i hotela, voditeljima poslovnice turističke agencije u zdravstvenom turizmu, samostalnim agentima – facilitatorima, kao i svima onima kojima žele, a ne znaju kako se pripremiti za ulazak na tržište zdravstvenog turizma. a održat će se u hotelu Hilton Garden Inn, u utorak, 15.6. od 10h do 16h (uključeni su doručak i ručak).

Ivan Rendulić je direktor RexRea specijalizirane tvrtke s fokusom na razvoj zdravstvenog turizma. Surađuje s velikim brojem pružatelja medicinskih usluga iz cijele Hrvatske kao konzultant za razvoj prodaje zdravstvenih usluga te facilitator za pacijente iz inozemstva. Član je HGK Zajednice za zdravstveni turizam i aktivno surađuje s Ministarstvom turizma i sporta, Ministarstvom zdravstva, turističkim zajednicama gradova i županija te turističkim agencijama. Član je ACAP - Association of Croatian American Professionals radne skupine za zdravstveni turizam. Kontinuirano sudjeluje na stranim kongresima i konferencija zastupajući pružatelje zdravstvenih usluga u cilju predstavljanja njihove ponude, povezivanja sa stranim agencijama i udrugama i kreiranja interesa stranih pacijenata. Pomaže medicinskim ustanovama u identifikaciji i razvoju vlastitih konkurentnih prednosti u području zdravstvenog turizma. Više na: https://www.linkedin.com/in/ivan-rendulic/

Gost-predavači: Christian F.El-Khouri, direktor agencije MESC International Patient Service – najstarije facilitatorske tvrtke u Njemačkoj osnovane 1978.g. (virtualno javljanje) te Marcel Medak, direktor razvoja zdravstvenog turizma Liburnia Riviera hoteli u Opatiji i predsjednik Zajednice zdravstvenog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Foto: Marcel Medak

Želite li znati više o tome kako kapitalizirati Vaše zdravstveno-turističke usluge na inozemnom tržištu, prijavite se na https://smarttourism.live/prijava-na-radionice/

Organizatori su Julius Rose i SLO-CRO Poslovni klub, u suradnji s partnerima HTI Conference i RexRea koji sufinanciraju 50% kotizacije polaznicima iz hrvatskih tvrtki i organizacija već priključenih platformi BookingsMed. Za ostvarenje popusta, u prijavi samo treba navesti „BM partner“.

Sve o radionicama OVDJE.