Radionica: „Krizno upravljanje u turizmu“. Utorak, 29. lipanj 2021.

Izvor i foto: Turizmoteka/Smart Tourism Live Experience

Posljednja radionica kojom se zatvara ljetni ciklus Smart Tourism Live Experience, donosi nam danas vrlo aktualnu temu: „Krizno upravljanje u turizmu“ pod vodstvom Mary Ann Dizdar, stručnjakinje za ljudske potencijale i strateško planiranje.

Što je definicija krize? Što je krizno upravljanje? Zašto vam treba plan upravljanja? Koje su najbolje prakse kriznog upravljanja? Vrste kriza i kako ih prepoznati, procjena krizne situacije i poduzeća, izrada strategije upravljanja u krizi, izrada plana komunikacije, psihologija kriznog upravljanja, primjeri kriznog upravljanja iz turizma. Ova radionica je namijenjena voditeljima i stručnjacima iz različitih organizacijskih jedinica turističkih poduzeća, posebice iz domene razvoja poslovanja, komunikacija, ljudskih potencijala i operacija.

Mary Ann Dizdar rođena je u Kaliforniji, SAD. Završila je fakultet za Međunarodno poslovanje u Kaliforniji te MBA te specijalizirala Strateški menadžment na fakultetu Donau-Universität Krems u Beču. Nakon višegodisnjeg rada kao konzultatant, počela je raditi u turizmu kao Voditelj projekata u sektoru Ljudskih potencijala Valamar Riviera d.d. 2006. godine. Uspješno je uvodila razvojne projekte vezane za HRMIS, razvoj i osnaživanje zaposlenika, korporativnu kulturu i komunikaciju, interni trening za Uplifting Service i Service Leadership te bila član grupe za akvizicije i pripajanja novih društava. Nakon 25 godina rada u korporaciji, započela je proučavati i studirati područje pozitivne psihologije, odnosno dobrobiti i harmonije na radnom mjestu.

Više informacija dostupno je na LinkedIn profilu: www.linkedin.com/in/mary-ann-dizdar-58a9625/

Gost-predavači su Silvia Ferenac Juratovac, vlasnica Meč point centra za povećanje učinkovitosti tvrtki, sportaša i pojedinaca te Deana Stipanović, Voditeljica odjela korporativnih komunikacija Valamar Riviera. Radionica će se održati u Zagrebu, hotel Hilton Garden Inn, u utorak, 29.6. od 10h do 16h (uključeni su doručak i ručak).

Foto: Deana Stipanović, Valamar

Radite li u turizmu i zanima li Vas kako se nositi i kako upravljati u kriznim vremenima, prijavite se možete na https://smarttourism.live/prijava-na-radionice/