World Travel Awards 2018.

Najbolji u svjetskom turizmu primili nagrade u Lisabonu


Izvor: Turizmoteka                Foto: worldtravelawards.com

Elita turističke industrije okupila se na podjeli nagrada World Travel Awards 2018. na Grand Final Gala Ceremony 2018 u povijesnom lisabonskom Pátio da Galé kako bi saznali tko je među njima bio najbolji na svijetu.

Tako se među pobjednicima našla Jamajku, koja je slavila dvostruku pobjedu naime postala je World's Leading Cruise Destination 2018. i World's Leading Beach Destination 2018.

Drevna tvrđava Inka Machu Picchu u Peruu imenovana je kao vodeća svjetska turistička atrakcija, dok je Mauricijus proglašen najromantičnijom svjetskom destinacijom.

Dobitnici među hotelima si, između ostalih, Armani Hotel Dubai (World's Leading Hotel 2018); Atlantis Palm, Dubai (World's Leading Landmark Resort 2018); i Four Seasons Hotels & Resorts (World's Leading Resort Brand 2018.).

U zrakoplovnom sektoru, Aeroflot je ove godine imao snažan rast broja putnika. Ove godine postao je World's Leading Airline Brand 2018. i World's Leading Airline - Business Class 2018.

Zračna luka Singapore Changi imenovana je svjetskom glavnom zračnom lukom.
Snaga portugalske turističke ekonomije odrazila se i na to što je u Portugalu ostalo niz nagrada. Tako je Lisabon postao World's Leading City Destination 2018. ali i World's Leading City Break Destination 2018. Corinthia Hotel Lisbon je World's Leading City Hotel 2018 .
Madeira je najbolje svjetsko otočno , dok je Turismo de Portugal proglašen najboljom svjetskom turističkom zajednicom.
Pronađite cijeli popis pobjednika na službenim web stranicama World Travel Awards .