Sunny by Valamar - sinonim za idealan obiteljski odmor po odličnim cijenama

Brend Sunny by Valamar koncept je ekonomičnog i ležernog odmora uz odličnu kvalitetu usluge i vrijednosti za novac - tako su obiteljske sobe za tročlanu obitelj u vrhu sezone dostupne već od 192 eura na dan s uključenim Sunny doručkom, brunchom i večerom

Izvor i foto. Turizmoteka/Valamar

Poreč, 27. lipnja – Valamar grupa je ususret ovoj sezoni realizirala uređenje tri hotela i ljetovališta na top lokacijama u Rapcu, Makarskoj i na otoku Krku u brend Sunny by Valamar. U portfelju pod brendom Sunny by Valamar sada je u ponudi ukupno 12 hotela i ljetovališta na top lokacijama diljem Jadranske obale – od Poreča i Rapca, otoka Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika.

Sunny by Valamar hotele i ljetovališta karakteriziraju moderan dizajn, živopisne boje i motivi uređenja interijera te zabavni sadržaji poput soft play zona i raznovrsnih Smart Play igraonica, kao i kvalitetni bazeni, predivne plaže i odlična vrijednost za novac. Obiteljske sobe u hotelima i ljetovalištima u okviru Sunny by Valamar brenda za tročlanu obitelj u vrhu sezone dostupne su već od 192 eura na dan, s uključenim Sunny doručkom, brunchom i večerom.

Investicije Valamar grupe u okviru repozicioniranja tri postojeća hotela i ljetovališta u brend Sunny za ovu sezonu vrijedne su više od 20 milijuna eura. Nekadašnji hoteli Allegro i Miramar u Rapcu repozicionirani su u Rabac Sunny Hotel & Residence 3*. Obnovljene su sve sobe u skladu s dizajnom brenda Sunny by Valamar, te je proširen hotelski restoran koji od ove godine nudi uslugu punog pansiona.

Turističko naselje Rivijera u Makarskoj od ove sezone djeluje pod imenom Makarska Sunny Resort 3*. Hotel je kompletno obnovljen te je preuređeno svih 250 soba, a ljetovalište je dobilo i brojne nove sadržaje za obitelji s djecom, poput novih dječjih igraonica, vanjskog igrališta te trampolin zone. Hotelski restoran je kompletno redizajniran, a ponuda od sada uključuje doručak, brunch i večeru.

Dosadašnji Koralj Sunny Hotel na otoku Krku od ove sezone goste dočekuje pod imenom Krk Sunny Hotel 3*. Obnovljene su sve sobe, njih ukupno 194, a hotelski restoran nudi doručak, brunch te večeru na terasi s jedinstvenim pogledom na tirkiznu uvalu okruženu borovom šumom.

U ponudi su i novi sadržaji za obitelji s djecom koji uključuju i Smart Play, Game Lounge te Family Play Lounge igraonice.
Valamar je najveći investitor u hrvatskom turizmu te kontinuirano ulaže u kvalitetu hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta. Poseban fokus je na ulaganju u obnovljive zelene izvore energije, upravljanju otpadom, lokalno proizvedenoj hrani i održivosti u lancu opskrbe te projektima od društvene vrijednosti i važnosti za lokalne zajednice.

U ponudi svih hotela i ljetovališta u okviru brenda Sunny by Valamar čak 78% hrane i pića nabavljeno je u Hrvatskoj, a 100% električne energije dolazi iz obnovljivih izvora. Svi Sunny by Valamar hoteli i ljetovališta posjeduju certifikate ISO 14001 za sustavno upravljanje ekološkim aspektima te ISO 50001 za sustavno upravljanje energijom.