Split: 1.Međunarodni sajam ADRIATIC DESIGN EXPO

Izvor i foto: dalmatia.hr

Međunarodni sajam ADRIATIC DESIGN EXPO koji će se održati u Spaladium areni u Splitu, 0d 21. do 24. studenog, mjesto je susreta za sve one koji već sada planiraju daljnja ulaganja u cilju poboljšanja kvalitete svoje usluge i žele ostvariti kontakte sa glavnim donositeljima odluka u svim segmentima turističke industrije.

Mjesto je to za unaprijediti kontakte sa postojećim i novim klijentima kojima će izlagači predstaviti suvremene trendove i suvremeni dizajn s naglaskom na proizvodnju namještaja i opreme prostora. Međunarodni specijalizirani sajam ADRIATIC DESIGN EXPO 2018.stoga je izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca drvoprerađivačke industrije sa turističkim gospodarskim subjektima.
ADRIATIC DESIGN EXPO je sajamska manifestacija koja će u svojim okvirima ugostiti najpoznatija imena iz područja dizajna, te tvrtke iz sfere proizvodnje namještaja i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj drvoprerađivačkoj industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se manifestacija ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana je začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.