Rožice va Kostrene

Uskrs u Kostreni

Izvor i foto: TZO Kostrena

Vjerujemo da će zaljubljenici u cvijeće i hortikulturu uživati u proširenom izdanju tradicionalnog proljetnog sajma cvijeća pod nazivom „Rožice va Kostrene“, koji će održati u petak 12. travnja 2019. na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena. Uz bogatu i raznovrsnu ponudu sadnica, u vremenu od 9 do 18 sati posjetitelje očekuju zanimljiva predavanja, kreativne radionice i glazbeni program. Ulaz je slobodan!

Manifestaciju organiziraju Turistička zajednica Općine Kostrena i Udruga Inphos s ciljem poticanja mještana na uređenje okućnica i balkona i širenju svijesti o utjecaju hortikulturnog uređenja na privlačnost destinacije. Pokrovitelji sajma cvijeća su Općina Kostrena, Komunalno društvo Kostrena i Korana Art.

USKRS U KOSTRENI
subota, 13.4.2019.

Turistička zajednica Općine Kostrena i Općina Kostrena Vas pozivaju na manifestaciju Uskrs u Kostreni koja će se održati u subotu 13. travnja 2019. na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 10 sati.

Kostrenjani i njihovi gosti moći će uživati u bogatoj ponudi domaće hrane brojnih OPG-ova, prigodnim delicijama karakterističnima za naše podneblje i uskrsno vrijeme, kao i zdravim zalogajima i napitcima, kreativnim radionicama i zabavnim igrama, boćanju, plesnim nastupima te nastupima dječjih zborova.
Turistička zajednica Općine Kostrena posjetitelje će počastiti kostrenskom pogačom te nezaobilaznim proljetnim specijalitetom primorskog kraja – fritajom sa šparogama!

Organizatori: Turistička zajednica Općine Kostrena i Općina Kostrena
Sponzori: INA d.d. i Dezinsekcija d.o.o.

*U slučaju kiše manifestacija će se održati u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji.