Ičići: Sportsko rekreacijska manifestacija „Svaki korak je važan“

Izvor i foto: TZ Ičići

U subotu, 6. travnja, u susret Svjetskom danu zdravlja, u Ičićima će svoje prvo izdanje ugledati sportsko rekreacijska manifestacija „Svaki korak je važan“. U suradnji sa partnerima – Crveni križ i Thalassotherapia Opatija, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Zavoda za javno zdravstvo PGŽ – održati će se savjetovanja o zdravoj prehrani, važnosti vježbanja i održivom razvoju s ciljem sportske i turističke promocije. Naime, osviješteni turisti na svojim putovanjima, a u nastojanju da izgrade novi životni stil, vide turizam kao jedan od ključnih ekonomskih sektora kroz koji mogu živjeti održivije, u većem dodiru s prirodom za svoje fizičko i emocionalno zdravlje.

Iako smo na samom početku novih ekonomija koje neumoljivo mijenjaju i percepciju turističkih kretanja i želja gostiju, ponudili smo našim turistima u ovom proljetnom razdoblju niz aktivnosti.

Nordijsko hodanje šetnicama na Opatijskoj rivijeri, sa startnim i završnim polazištem u Ičićima, sportski poligon „Vježbajmo zajedno“ koje će održati treneri Petar i Marko Vrećko na plaži, kao i stolnoteniske aktivnosti (STK Opatija 08) i glavnim organizatorom ŠRK Gorovo, završiti će zdravom okrijepom i retro partyem DJ Šajeta. Dođite u prelijepe Ičiće jer Svaki korak je važan.