Crikvenica: Peti maškarani vikend

Izvor i foto: TZG Crikvenica

Još jedan maškarani vikend je za nama, a pripreme za novi vikend već se polako obavljaju.
Koju masku odabrati, kako se najbolje našminkati, koju ekipu sa sobom povesti… Sve su to pitanja kojima se bavi svaki iskusni maškaron i maškaronka.
Petak, kao stvoren za zagrijavanje za subotnju zabavu, bio je ispunjen plesom u „Školi maškaraneh tanci“. Joško Čagalj – Jole je bio prava zvijezda subotnje večernje zabave i pobrinuo se da Gradska sportska dvorana u Crikvenici bude najveselije mjesto na Kvarneru.

Četiri maškarana vikenda su za nama, a toliko ih još i preostaje. Dakle, maškare su na pola puta svoje vladavine.
Kako tjedan ne bi prošao bez maškaranih događanja, pobrinut će se učenici osnovnih i područnih škola s našega područja te djeca iz Dječjeg vrtića „Radost“, u organizaciji Katedre čakavskog sabora „Kotor“, jer su za vas pripremili „Čakavsko maškarano zapolne“ koje će se održati u srijedu, 6. veljače u OŠ Zvonka Cara u 17 sati.
U petak, 8. veljače, posjetite „Školu maškaraneh tanci“ i pripremite se, osim za maškarane zabave, i za nadolazeći Dan zaljubljenih pod stručnim vodstvom Elija Bašana.
U subotu, 9. veljače, zabavljat će vas Lidija Bačić. To znači da vas očekuje još jedna u nizu ludih i opuštenih zabava u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani. Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net .
Podsjećamo da posjetite vesele i šarene foto galerije, najomiljenije ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.
Također, zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“. Nije ono gusarsko, već blago u obliku popusta koje će vam dodatno uljepšati vrijeme maškara. Detalji o „Veseloj maškaranoj škrinjici“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net . Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i svoje najdraže!