Crikvenica: Četvrti vikend "Maškara 2019." je pred nama

Izvor i foto: TZG Crikevenica

U Crikvenici su ovog vikenda održane Dječja i Velika maškarana povorka s ukupno pedeset grupa i gotovo 2500 sudionika koje su se po prvi puta mogle pratiti u prijenosu uživo na Kanalu RI. Bilo je tu grupa iz cijele Hrvatske i Slovenije, alegorijska kola, nezaobilazni zvončari i puno dobre energije. Teško se odlučiti što je izazvalo veću pozornost - brojne grupe najmlađih i najslađih sudionika ili odrasli sudionici s vrlo maštovitim kostimima. Svi prisutni su dobrim raspoloženjem, smijehom i plesom tjerali tamne oblake, a doživljaj im nije mogao pokvariti ni pljusak. Loše vrijeme zasigurno neće pokvariti niti vikend pred nama jer nas očekuje pregršt zabave i iznenađenja!

U petak, 1. veljače, uplešite u mjesec zaljubljenih uz Elija Bašana i njegovu „Školu maškaraneh tanci“.


Ako je Maja Šuput poznata kao „kraljica fešti“, nedvojbeno znamo tko je „kralj fešti“. U subotu, 2. veljače, očekuje vas najveseliji maškarani tulum u Gradskoj sportskoj dvorani, a zabavljat će nas Joško Čagalj - Jole.

Posjetite najveselije maškarane foto galerije na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.
U nedjelju, 3. veljače, u restoranu hotela International od 15 sati održat će se tombola i čajanka za vaše i naše najmlađe, kao i animacija uz pomoć Ledo Medo maskote.
Da tjedan ne prođe bez maškaranih događanja, pobrinut će se učenici osnovnih i područnih škola s našega područja te djeca iz Dječjeg vrtića „Radost“ jer su za vas pripremili „Čakavsko maškarano zapolne“ koje će se održati u srijedu, 6. veljače u OŠ Zvonka Cara.

Naši crikvenički trgovci, frizeri, kozmetičari i ugostitelji su se također pobrinuli da vam dodatno uljepšaju i ovogodišnje razdoblje maškara i to u obliku popusta koji se odnose na neke od njihovih usluga i proizvoda. Detalji o blagu koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net .