Adriatic.hr podijelio nagrade „Star Host”

Nagrada „Star Host” se uručuje najboljim privatnim iznajmljivačima 2018. godine.

Izvor i foto: Adriatic.hr

Nagradom Star Host potvrđuju se ocjene koje gosti dodijeljuju s obzirom na kvalitetu usluge privatnih iznajmljivača kao i njihovih smještajnih jedinica.
Ove je godine nagradu „Star Host” osvojilo 2 % ukupnih iznajmljivača koji surađuju s tvrtkom Adriatic.hr, a najveći broj najbolje ocijenjenih smještajnih jedinica nalazi se u Omišu i Makarskoj te Zadra.

„Na pozitivnom primjeru ovogodišnjih dobitnika nagrade „Star Host” želimo pokazati kako su profesionalan rad, konstantno prepoznavanje i uvažavanje potreba gostiju te kvalitetna briga o objektu garancija dugoročnog uspjeha.”, izjavila je Leana Čović, voditeljica Odjela administracije podataka Adriatic.hr agencije.
Svi su dobitnici u Adriatic.hr tražilici istaknuti oznakom „Star Host” uz koju stoji i objašnjenje za goste. „Vjerujemo kako će i gosti ubrzo prepoznati oznaku „Star Host” kao relevantan i vjerodostojan pokazatelj kvalitete odabranih smještajnih jedinica i njihovih domaćina.” rekla je Leana Čović.

Svoje oduševljenje pokazali su i sami iznajmljivači koji vide nagradu kao poticaj za nastavak profesionalnog rada i uvođenje inovacija kako bi zadovoljili potrebe gostiju.
„Mi ovaj posao radimo obiteljski, mi, djeca i unučadi, stoga visoke ocjene nisu slučajno dodijeljenje, rezultat su predanog rada.”, komentirao je jedan od iznajmljivača Rado Kvesić.

„Cijela obitelj sudjeluje u ovom poslu i zajedno se trudimo gostima pružiti sve što je potrebno od hrane, smještaja, plaža.”, izjavila je iznajmljivačica privatnog smještaja Valentina Predovan.

Noviteti Adriatic.hr agencije

Osim same dodjele nagrada istaknuti su i noviteti u radu sam agencije Adriatic.hr, gdje je među glavnima izdvojena je izravna suradnja s njemačkom tvrtkom Trivago. Predstojećim rezultatima doprinijet će i daljnji razvoj korisničkog iskustva na web stranicama agencije, kao i nova partnerstva s renomiranim imenima na tržištu privatnog smještaja.

„Tijekom 2018. godine omogućili smo suradnju iznajmljivačima koji imaju prebivalište izvan Republike Hrvatske. Na taj način otvorili smo vrata naše agencije klijentima koji posjeduju nekretnine u Hrvatskoj te iznajmljuju svoje smještajne kapacitete u turističke svrhe. Također, ostvarili smo suradnju s njemačkim portalom Trivago i grupacijom TripAdvisor. Od 2019. godine očekujemo još jednu dobru sezonu u nizu, a u tome će nam svakako pripomoći i buduća strateška partnersva te širenje na nova tržišta.” izjavio je voditelj marketinga Adriatic.hr agencije Deni Jelinčić.

O Adriatic.hr

Adriatic.hr turistička agencija sa sjedištem u Splitu osnovana je 2000. godine. Jedna smo od vodećih agencija u Hrvatskoj koje pružaju svoje usluge online. Stečeno iskustvo nam je bilo najbolji putokaz kojim smjerom ići naprijed, kako u obogaćivanju naše ponude i usavršavanju web stranica, tako i u podizanju kvalitete naše usluge. Smatramo da agencija danas s potpunim pravom nosi svoju krilaticu „Najkraći put do Jadrana”.