3D u hrvatskom turizmu: besplatan program osposobljavanja u Baški

Izvor i foto: TZO Baška

Učilište Ambitio poziva sve nezaposlene osobe mlađe od 25 i starije od 54 godine na besplatno osposobljavanje za domaćina/cu smještajnih kapaciteta, domaćina/cu broda i domaćina/cu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva.

Današnji turisti spremni su platiti veću cijenu za bolju i kvalitetniju uslugu u privatnom smještaju. Kako podići kvalitetu usluge privatnog smještaja naučit ćete upravo na programu osposobljavanja za domaćina/icu smještajnih kapaciteta koji će se provoditi u Baški na Krku, uz pomoć partnera iz tvrtke Polo Line, od 1. do 14. listopada 2019. godine. Prva dva dana nastave, koji će se održavati u Galeriji Zvonimir, trajat će od 14:00 do 20:00 sati, odnosno 2. listopada od 9:00 do 18:00.
Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 30. rujna 2019. godine putem telefona 01/4677 803 ili na e-mail: info@uciliste-ambitio.hr.

Polaznicima su pokriveni svi troškovi: troškovi zdravstvenog pregleda, troškovi samoga obrazovanja, prijevoza, smještaja i prehrane za vrijeme cjelokupnoga trajanja programa.

Besplatno osposobljavanje omogućeno je zahvaljujući sredstvima dobivenih u okviru projekta „3D u hrvatskom turizmu“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, a koji su dodijeljeni od strane Ministarstva turizma.

Osim navedenog programa nezaposlene osobe se mogu prijaviti i za program osposobljavanja za domaćina/icu broda koji će se provoditi na brodu u Trogiru, od 17. do 26. listopada 2019. godine te za program osposobljavanja za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva koji će se provoditi u Višnjici kraj Slatine, od 10. do 23. listopada 2019. godine.

Po završetku programa osposobljavanja polaznici će znati kako zadovoljiti današnje goste željne raznolike ponude, a steći će potrebna znanja i vještine za obavljanje poslova domaćina:
• voditi brigu o dolasku, boravku i odlasku gostiju
• komunicirati s gostima u skladu s njihovim potrebama
• prezentirati ključnu turističku ponudu destinacije
• isplanirati i provesti nabavu i skladištenje namirnica
• pripremiti i poslužiti jela, slastice i pića
• provesti čišćenje, održavanje i pripremu smještaja za goste itd.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice: http://3dturizam.uciliste-ambitio.hr/prijava/

Za više informacija o projektu „3D u hrvatskom turizmu“ i programima osposobljavanja kontaktirajte nas na e-mail: info@uciliste-ambitio.hr, telefonom na broj: 01/4677 803 ili posjetite našu mrežnu stranicu: http://3dturizam.uciliste-ambitio.hr/naslovna/