Uskršnji doručak izmamio u centar Novog Vinodolskog veliki broj posjetitelja

Gosti iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Mađarske boravili su većinom u hotelu Lišanj, ali jedan dio i u privatnom smještaju

Izvor i foto: Turizmoteka/Foto: TZG Novi Vinodolski

Tradicionalni Uskršnji doručak u Novom Vinodolskom, ove se godine održao na sam blagdan Uskrsa, 31. ožujka te u centar grada prizvao veliki broj posjetitelja.
Za sve posjetitelje i ove je godine poslužen tradicionalni Uskršnji doručak uz jaja, luk, pincu i šunku, koji je ove godine obogaćen i uskršnjom fritajom od 1000 jaja, šparoga i slanine koja je podijeljena u svega pola sata. Uz odličan odaziv i ove su godine podijeljene sve pripremljene porcije hrane, a za predivan ugođaj Uskršnjeg jutra pobrinuo se akustični trio Mareta iz Crikvenice.

Kako bi i najmlađi uživali u blagdanu Uskrsa, pripremljen je dječji program uz maskotu zeca, traganje za čokoladnim jajima te veliki broj zabavnih igara u kojima su sudjelovala djeca s roditeljima. Poseban interes uvijek bude za facepaintingom odnosno crtanjem uskrsnih motiva po veselim dječjim licima.

„Bilo je jako lijepo vidjeti veliki odaziv na doručku. Veseli posjeta naših sugrađana, ali i velikog broja posjetitelja koji su ove blagdane odlučili provesti u Novom Vinodolskom. Gosti iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Mađarske boravili su većinom u hotelu Lišanj, ali jedan dio i u privatnom smještaju. Predsezona i događanja kao što je Uskršnji doručak koji je ove godine bio jako rano, nam najbolje može pokazati koliko hotelski smještaj znači za destinaciju. Hotel Lišanj je bio popunjen do zadnjeg mjesta te su zadovoljni ovi vikendom, a i popunjenost za tjedan nakon Uskrsa je odlična. Zadovoljna sam prvim ovogodišnjim događanjem i nadamo se da u ovom ritmu nastavljamo i kroz travanj“, kazala je Tena Peričić, direktorica Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski.