ULTRA EUROPE, Split

Split, od 12. do 14. srpnja u splitskom Parku Mladeži

Izvor i foto: Turzmoteka/TZ SDŽ

Grad Split priprema se za najluđe noći u godini, jer će se od 12. do 14. srpnja u splitskom Parku Mladeži održati jubilarni 10 . ULTRA 2024. - najveći svjetski spektakl elektronske plesne glazbe koji će ugostiti više od 140.000 posjetitelja .

Tri noći plesa od sumraka do zore uz neke od najboljih izvođača elektronske glazbe, vrhunsku produkciju i najsuvremeniji dizajn pozornice će posjetiteljima pružiti impresivno glazbeno iskustvo. Armin van Buuren, Adam Beyer, Axwell, Afrojack, Alison Wonderland, Boris Brejcha, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Eric Prydz, Frankie Wah, Hardwell, Kasablanca, Kasia, Kapuchon, KSHMR, Martin Garrix, Maddix, Massano, Matroda, Mykris, Timmy Trumpet, Sebastian Ingrosso, Slander, Subtronics, Topic, Vintage Culture, Vini Vici i W&W potvrđeni su izvođači. Slavljenička Destination ULTRA avantura počinje Regatta partyjem u bolskom 585 Clubu uz poznati nizozemski duo Lucas & Steve.

Drugi je dan rezerviran za dobro znanu cjelodnevnu hvarsku party pustolovinu - Carpe Diem Beach Club na Paklinskim otocima pretvorit će se u raskošnu kulisu tradicionalnog ULTRA Beach eventa gdje uzvanike očekuje spektakularna postava DJ-a - Tchami, Sam Feldt, Jonas Blue, Goldfish i CUEBRIK. Zatim slijedi program RESISTANCE Hvar koji je rasprodan, a ove godine predstavlja Britanca Massana, koji se univerzalno smatra jednom od najvećih zvijezda u posljednje dvije godine.

Destination ULTRA završava na Visu, uz program RESISTANCE VIS koji je na rasporedu 17. srpnja u tvrđavi Fort George. Riječ je o boutique događanju koje je rezervirano za 2000 posjetitelja, a za glazbu je ove godine zadužena još jedna Dj-ica Korolova. Za sve one koji ovo putovanje žele začiniti s malo luksuza, organizatori su pripremili sedmodnevni spoj glazbe i mora na krstarenju mega jahtom ULTRA Europe.