Turistička kartica Šibenik Card

Karticu Šibenik Card moguće je kupiti isključivo preko web stranice

Izvor i foto: Turizmoteka/TZG Šibenik

Turistička kartica Šibenik Card i ove godine nudi mnogo popusta i prilika za posjet svih šibenskih znamenitosti, atrakcija i doživljaja koji Šibenik čine posebnim.
Ako ste odlučili posjetiti Krešimirov grad, iskoristite brojne pogodnosti i popuste kako bi lakše i komotnije istražili sve ključne znamenitosti i atrakcije kojima Šibenik obiluje.

Osim što je izvrstan alat za uštedu vremena i novca, Šibenik Card ima i vrijednu informativnu notu. A ako ste ljubitelj kulturnih i prirodnih atrakcija, ne zaboravite da uz Šibenik Card imate besplatan ulaz u Katedralu sv. Jakova, Gradski muzej, Civitas Sacra interpretacijski centar, tvrđavu sv. Mihovila, tvrđavu Barone, tvrđavu sv. Ivana, popust na kupnju ulaznice za Nacionalni park Krka, popust na izlet na tvrđavu sv. Nikole, besplatnu autobusnu kartu te popuste na agencijske usluge, ugostiteljstvo, suvenirnice, galerije i mnoge druge pogodnosti. Ova kartica dolazi u 3 kategorije:

• Šibenik Card – individualna
• Šibenik Card sa Bus Passom
• Šibenik Card obiteljska

Karticu Šibenik Card moguće je kupiti isključivo preko web stranice www.sibenikcard. Trajanje kartice je 7 dana od prvog korištenja pogodnosti. Želite li provesti inspirativan i sadržajan vikend s najdražima ili solo, u jednom od najljepših gradova na obali kome je povijest utkala bezbrojne priče u svaki kamen, svakako skinite ovu korisnu karticu putem linka i upustite se u istraživanje atrakcija od kojih se većina nalazi u samom centru grada.