Tajni gosti ocjenjivali hotele i ugostiteljske objekte na području Splitsko-dalmatinske županije

Odlične prosječne ocjene ugostiteljskim objektima

 

 Izvor i foto: dalmatia.hr

Tajni gosti ocjenjivali su proteklog ljeta hotele u Splitsko-dalmatinskoj županiji testirajući ljubaznost, gostoljubivost i susretljivost profesionalaca u hotelima i ugostiteljskim objektima naše županije.

Istraživanje je provela agencija „Heraklea“ tijekom lipnja, srpnja i kolovoza 2019. godine. Pri tome je posebno ocjenjivana telefonska rezervacija, osoblje recepcije, soba, hotelski prostori i pansionski doručak u hotelskom restoranu. U hotelskoj uslužnosti i poštovanju standarda usluge hoteli su prikupili 89 posto bodova (od 100 mogućih), pa je i njihova prosječna ocjena odličan – rekla je Željka Bakmaz iz agencije “Heraklea”.

Tako su gosti za koje domaćini nisu znali ugostiteljskim objektima kojih je ocijenjeno 39 u svim dijelovima županije, dali odlične prosječne ocjene (91 od 100 mogućih bodova). Najbolje ocijenjeni su restorani “Kogo” u Hvaru, “Belveder” u Bolu, “Zrno Soli” u Splitu te “Apinelo” u Supetru. Rezultati istraživanja predstavljeni su članovima Skupštine TZ Splitsko - dalmatinske županije na sjednici održanoj krajem protekle godine.
Više...