Split: Humanitarna vožnja ICN-vlakom „Tin-express“ na relaciji Split – Kaštel stari – Split

Do kraja Zimskog akvarela kroz BESPLATNE VOŽNJE SVAKE SUBOTE I NEDJELJE.

Izvor i foto: TZG Split

HŽ Putnički prijevoz i Turistička zajednica grada Splita, i ove godine organizirali su humanitarnu vožnju vožnja ICN-vlakom „Tin-express“ na relaciji Split – Kaštel stari – Split. Tijekom vožnje Sv. Nikola je uveseljavao djecu uz prigodne poklone koje je osigurao KRAŠ. 

Odlična suradnja Turističke zajednice grada Splita i HŽ putničkog prijevoza nastavlja se do kraja Zimskog akvarela kroz BESPLATNE VOŽNJE SVAKE SUBOTE I NEDJELJE.

Tijekom trajanja manifestacije „Zimski akvarel - adventske i božićne svečanosti u Splitu“, Turistička zajednica u suradnji s HŽ putničkim prijevozom do 7. siječnja 2019. svake subote i nedjelje nudi besplatnu povratnu vožnju građanima Splita, Solina, Kaštela i Trogira do centra grada. Besplatan prijevoz subotom i nedjeljom bit će omogućen prigradskim vlakom na relaciji Kaštel Stari – Split – Kaštel Stari s polaskom iz Kaštel Starog u 9.41 sati i povratkom iz Splita u 14.03 sati.

Na splitskom području dječji božićni vlakovi Tin-express vozit će 8., 9., 15. i 16. prosinca na relaciji Split – Kaštel Stari – Split s time da će 8. prosinca vlak krenuti u 9.35 sati, a 9., 15. i 16. prosinca u 9.42 sati. Cijena karte za dijete iznosi 50 kn, a za odrasle 30 kn.
Više o ponudama pogledajte na www.visitsplit.com