Rovinj: Jedinstveni turnir koji se ne propušta

Sophie Ellis-Bextor rasplesala Rovinj Beach Polo Cup, finale turnira izborile ekipe Adris i Miller

Izvor i foto: Maistra


Polo igrači iz 12 zemalja, koji su se u Rovinju okupili na trećem Rovinj Beach Polo Cupu, prodefilirali su jučer gradom na svojim konjima u pratnji luksuznih Bentleya. Građani i turisti dobili su priliku biti u neposrednoj blizini konja, što je posebno oduševilo najmlađe te pitati sve što ih je zanimalo o ovoj kraljevskoj igri.

Već u 15 sati igrači su bili na plaži Porton Biondi, spremni za drugi krug utakmica kojim se odlučivalo o današnjim finalistima. U tri napeta okršaja igrači su pokazali vrlo impresivne vještine igre. U konačnici je tim Caprice-Mevisto slavio protiv tima Franck Dubarry 8-4, tim Adris pobijedio je tim Bentley 4-3, dok tim Miller ni jučer nije imao sreće te su izgubili od tima Veuve Clicquot rezultatom 3,5-4.

Za pobjednika trećeg Rovinj Beach Polo Cupa tako će se danas u finalu natjecati tim Adris i tim Miller, dok su u borbi za treće mjesto tim Caprice-Mevisto i tim Veuve Clicquot. Za peto mjesto bore se Bentley i Franck Dubarry.

Na kraju drugog dana ovogodišnjeg Rovinj Beach Polo Cupa, pješčana arena pretvorila se u plesni podij kad je na pozornicu izašla britanska kraljica disco popa, Sophie Ellis-Bextor. Pjevačica je oduševila svojim hitovima Murder on the Dancefloor, If This Ain't Love, Take Me Home, Get Over You i drugima. Nije krila oduševljenje Rovinjem te je najavila svoj skori povratak u Hrvatsku.

- Prvi put sam u Hrvatskoj iako odavno želim doći. Rovinj je prekrasan, jedva čekam vratiti se s obitelji na odmor, možda već sljedećeg ljeta, kazala je Ellis-Bextor koja se nakon koncerta družila s igračima i uzvanicima Rovinj Beach Polo Cupa.
Više informacija o ovogodišnjem Rovinj Beach Polo turniru možete pronaći na službenoj web stranici - www.rovinjbeachpolocup.com