Promotivna kampanja TZ grada Dubrovnika za hrvatsko tržište

“Dubrovnik - tamo gdje je srce”

Izvor i foto: TZG Dubrovnik

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom pokrenula je promotivnu online kampanju usmjerenu na hrvatsko tržište na četiri popularna nacionalna portala, u trajanju od pet tjedana. Slogan promotivne kampanje je stih našeg akademika Luka Paljetka “Dubrovnik - tamo gdje je srce”. Ova kampanja ima za cilj potaknuti domaće goste na posjet Dubrovniku.
Inače, hrvatsko tržište proteklih godina u ukupnim turističkim rezultatima Dubrovnika je na šestom broju top ljestvice najbrojnijih turista, iza Britanaca te potom Amerikanaca, Njemaca, Francuza i Španjolaca.

Promotivna akcija Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika za početak ljeta u Dubrovniku koja se promovira u online kampanji, uz fotografije i tekstove o atrakcijama i zanimljivostima Dubrovnika, uključuje brojne popuste i pogodnosti za sve posjetitelje Dubrovnika na brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija, od kulturnih atrakcija, znamenitosti, muzeja, galerija, ponuditelja smještaja, turističkih agencija i ugostitelja.

U narednom razdoblju, uz veliki popust za gradske zidine, Rezervat Lokrum, te akciju Grada Dubrovnika za 1 kupljenu + 1 gratis tjednu Dubrovnik card , brojni hoteli, privatni iznajmljivači, turističke agencije i ugostiteljski objekti nude svoje usluge po sniženim cijenama.
Od 15. do 30. lipnja, na inicijativu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, gratis ulazak za sve posjetitelje moguć je u Arboretum Trsteno, Dubrovačke muzeje (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin) ; Umjetnička galerija Dubrovnika; Dom Marina Držića; Prirodoslovni Muzej; Muzej Domovinskog rata i Lazareti.

Dodatne informacije potražite na www.tzdubrovnik.hr

POČETAK LJETA U DUBROVNIKU S POSEBNIM POGODNOSTIMA

Promotivna akcija Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika „Početak ljeta u Dubrovniku“ uključuje popuste i pogodnosti za posjetitelje Dubrovnika na brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija, od znamenitosti, muzeja, galerija, ponuditelja smještaja i ugostitelja.
Sve pogodnosti i popuste potražite na www.tzdubrovnik.hr

DUBROVAČKE ZIDINE – 20.5. – 30.6. 2020.
-zidine u Dubrovniku - 50 kn
-zidine u Stonu – 30 kn
-Sokol grad u Konavlima - 30 kn

REZERVAT LOKRUM – 22.5. – 30.6. 2020.
-prijevoz brodom i ulaznica u Rezervat Lokrum - 100 kn
-djeca do 15 godina GRATIS

MUZEJI I GALERIJE – GRATIS ULAZI – 15. -30.6. 2020.
-Arboretum Trsteno
-Dubrovački muzeji (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin)
-Umjetnička galerija Dubrovnik
-Dom Marina Držića
-Prirodoslovni muzej
-Muzej Domovinskog rata
-Lazareti

DUBROVNIK CARD – akcija 1.-15.6. i 1.-15.7.
Tjedni Dubrovnik card – 1 + 1 GRATIS