Peto izdanje Festivala „Na palade – kanat i štorije“

Crikvenica se opet pravi važna

Izvor i foto. Turizmoteka/TZG Crikvenica

Festival koji tradicionalno označava početak ljeta u Crikvenici, ove će godine biti u znaku filmske glazbe. Peto izdanje Festivala „Na palade – kanat i štorije“ održat će se u petak, 14. lipnja, na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici s početkom u 21 sat, a na impozantnoj pozornici će zapjevati vrhunska hrvatska glazbena imena koja će izvoditi domaće i strane hitove iz, isto tako, poznatih filmova.
My heart will go on, Time of my life, Footloose, What a feeling, Naše malo misto, Zlatne godine… samo su neke od glazbenih uspješnica poznate svim generacijama, a izvodit će ih:
Radojka Šverko, Alen Đuras, Martin Kosovec, Damir Kedžo, Martina Majerle, Infinity Band, zbor Kaplan, Klapa Tramuntana, Nikolina Tomljanović, Vivien Galleta, Mario Lipovšek Battifiaca te Voljen Grbac.
I ove će se godine u vrhunsku produkciju sjajno uklopiti voditeljski dvojac Uršula Tolj i Mario Lipovšek Battifiaca, kao i šaljive štorije Nevena Barca.

S nestrpljenjem očekujemo ovu večer koja će se održati u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice te pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i „Eko Murvice“ d.o.o. Umjetnički ravnatelj festivala je, kao i svake godine do sada, Robert Grubišić.

„Festival 'Na palade' nastao je 2018. godine kao simbol obljetnice 130 godina organiziranog turizma u Crikvenici i svake godine donosi drugačiju tematiku – 30 godina albuma 'Crikvenice moja', glazba sedamdesetih, osamdesetih, hitovi Eurosonga, a sada je to filmska glazba. Osim što se svake godine mijenjala tematika, svake se godine podizala ljestvica, koju smo uvijek uspjeli nadmašiti. Ponosni smo na odličan prijem kod publike, a i ovogodišnja tematika je internacionalna pa će sigurno uživati i gosti našega grada. Na vama je samo da dođete i uživate u vrhunskoj glazbi korak do mora,“ rekla je direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić.