Novinari i bloggeri iz Nizozemske, Kazahstana i Azerbajdžana u posjetu Šibensko-kninskoj županiji

Putovanje je organizirano s ciljem što kvalitetnije promocije turističkih vrijednosti Šibensko-kninske regije

Izvor i foto. Turizmoteka/HTZ

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije imala je priliku od 18. do 19. rujna ugostiti novinare iz Nizozemske i Belgije specijalizirane za turističke teme te neki od najpopularnijih novinara i bloggera s područja Kazahstana i Azerbajdžana poput Adileta Rakhmetolla, Vahida Hasanoa, Sakena Kagarova, Tua Hastia te Abbasova Arslana i Emila Akhundova.

Putovanje je organizirano s ciljem što kvalitetnije promocije turističkih vrijednosti Šibensko-kninske županije, a organizator putovanja bilo je Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Amsterdamu i Moskvi dok je TZ Šibensko-kninske županije bila domaćin bloggerima i novinarima za vrijeme boravka.

Grupe novinara i bloggera u društvu Ivana Novaka, direktora predstavništva HTZ-a u Amsterdamu i Rajka Ružičke, direktora predstavništva u Moskvi, obišli su dio atraktivnih turističkih lokaliteta te su se na interaktivan način upoznali s turističkom ponudom Šibensko-kninske županije uključujući prirodne ljepote te povijesne atrakcije. U pratnji bloggera i novinara bio je i direktor Šibensko-kninske županije Krešimir Šakić.