Novi trail film zadarskog arhipelaga

Cilj je pozicionirati Zadarski arhipelag kao zadivljujuću destinaciju za trail trkače i ljubitelje outdoora diljem svijeta

Izvor i foto: Turizmoteka/TZO Sali 

Uzbudljiva avantura na otocima zadarskog arhipelaga dobila je svoj nastavak. Nakon uspjeha prvog promotivnog filma koji je oduševio ljubitelje biciklizma i osvojio međunarodnu nagradu na festivalu u Portugalu, devet udruženih turističkih zajednica (Preko, Sali, Pašman, Kali, Kukljica, Tkon, Božava i Silba te zadarska turistička zajednica s otocima Ižom, Ravom, Olibom, Premudom, Molatom i Istom) predstavlja najnoviji promotivni film koji ističe ljepotu trčanja kroz srce ovih netaknutih otoka.

Zadarski arhipelag već dugo privlači pozornost svojom nevjerojatnom prirodom, slikovitim pejzažima i kristalno čistim morem. No, ovaj film ide korak dalje, fokusirajući se na jedinstveno iskustvo trčanja, a kroz snimke koje oduzimaju dah, gledatelje se pokušalo inspirirati da istraže zadarski arhipelag dok pretrčavaju slikovite krajolike. I za ovaj film je bila zadužena produkcijska ekipa Level 52.

Cilj nam je pozicionirati Zadarski arhipelag kao zadivljujuću destinaciju za trail trkače i ljubitelje outdoora diljem svijeta. Želimo privući gledatelje koji su strastveni prema trčanju, prirodi i avanturama, prikazujući arhipelag kao mjesto gdje ljepota prirode poboljšava iskustvo fizičke izdržljivosti i istraživanja, odmiče nas od užurbanog stresnog života, potiče gledatelje da uspore korak, udahnu svjež zrak i povežu se s onim što je zaista važno! Otkrivajući im jedinstveno mjesto na svijetu za taj doživljaj! Zadarski arhipelag!

Video je dostupan na poveznici: https://youtu.be/uTE-YgtvQ8E