Istralandia je među Top 10 europskih vodenih parkova

Objavljena ljestvica Travellers Choice posvećena tematskom parkovima i vodenim parkovima Europe i svijeta

Izvor i foto: Turizmoteka/Istralandia

Danas je objavljena ljestvica Travellers Choice posvećena tematskom parkovima i vodenim parkovima: Istralandia je još jednom na prvom mjestu u Hrvatskoj, jedina hrvatska izvrsnost u Top 10 europskih vodenih parkova.
29. srpnja 2020. - Istralandia je na Tripadvisoru neovisnom portalu svjetske važnosti potvrđen kao najomiljeniji vodeni park u Hrvatskoj i okolici:
Rangiranje Travellers 'Choice 2020 posvećeno kategoriji vodenih parkova, koje je danas objavio najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete u svijetu , potvrdio je da je vodeni park Istralandia 3.najbolji europski vodeni park u konkurenciji od više od 300 europskih vodenih parkova, a istodobno je Istralandia klasificirana kao 5.najbolji vodeni park na svijetu.

Europska brončana medalja ističe vrijednosti kvalitete i još jedna je od niza potvrda odličnog međunarodnog pozicioniranja, što Istralandiju ponovno vidi u europskom Top 10, jedinom hrvatskom parku na ljestvici Starog kontinenta.
Ocjene putnika na izborima obrađuju se na temelju algoritma Tripadvisor koji uspoređuje različite parametre, uključujući rangiranje, količinu i kvalitetu recenzija koje je objavila međunarodna korisnička zajednica.

Treće europsko mjesto za Istralandiju je znak o sve većem uvažavanju javnosti i dolazi u središte posebno složene sezone za ovaj sektor, uklapajući se sa zadatkom usklađivanja ponude zabave i poštovanjem novih sigurnosnih protokola i epidemioloških mjera .

Cilj koji je Istralandia savršeno postigla korištenjem atrakcija i usluga temeljenih na nekoliko, jasnih i jednostavnih „pravila igre“, čuvajući izvornu formulu parka: savršeno uspješan spoj zabave i razonode za sve ljubitelje vodenih atrakcija , vodeći brigu o savršenoj čistoći u skladu sa najvišim higijenskim normativima i naravno besprijekorne sigurnosti za sve posjetitelje i ljubitelje vodenih užitaka .
Izvrsne kritike o ljubaznosti i raspoloživosti osoblja i visokoj kvaliteti svih ponuđenih usluga: u ugostiteljskim objektima ,trgovini, mogućnosti kupnje ulaznica online , o izvrsnoj animaciji sa uvijek inovativnim programima , o hortikulturalnom uređenju daju nam podstrek za daljnja poboljšanja i napredovanje.

Nagrada vraća zaposlenicima nadu da kvaliteta uvijek pobjeđuje jer prepoznaje trud i stalna ulaganja u području usavršavanja osoblja, ljubaznosti i profesionalizma, brige za zelenilo, zabave i raznolikosti animacijskih programa, reda, čistoće i kvalitete vode iz bazena, bogate i raznolike gastronomske ponude , nove adrenalinske atrakcije najnovije generacije, uvijek visoke standardizirane razine usluga, bogate sportske ponude te ujedno i velike spremnosti za prihvaćanje inovativnih programa zabave .
Vlasnici se zahvaljuju svim zaposlenicima Aquaparka Istralandia na ovom važnom novom dostignuću i dijele veliki internacionalni uspjeh , 20-u nagradu po redu sa cijelim timom Istralandia-e koji ujedno predstavlja veliki turistički uspjeh i za destinaciju Istru i za Hrvatsku općenito.

Kompletne ocjene Tripadvisor-a možete pogledati na sljedećim linkovima :
Najbolji Aquaparkovi u Europi - 3. mjesto - Aquapark Istralandia https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Attractions-cWaterParks-g4

1. SIAM PARK, ADEJE, TENERIFE, ŠPANJOLSKA
2.AQUA DOME, TRALIEE, IRSKA
3.AQUAPARK ISTRALANDIA, NOVIGRAD, HRVATSKA
4. AQUALAND CORFU,WATERPARK , AGIOS IOANNIS, GRČKA
5. WATER PARK , FALIRAKI, GRČKA
6.PAPHOS APRODITE WATERPARK, CIPAR
7.DRUSKININKAI AQUAPARK, DRUSKININKAI, LITVA
8.FASOURI WATERMANIA WATER PARK , LIMASSOL, CIPAR
9.ETNALAND BELPASSO, ITALIJA
10.STAR BEACH , HERSONISSOS, GRČKA

Najbolji Aquaparkovi na svijetu, - 5. mjesto - Aquapark Istralandia https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Attractions-cWaterParks-g1

1. SIAM PARK, ADEJE, TENERIFE, ŠPANJOLSKA
2. WATERBOM BALI, KUTA, INDONESIJA
3.ATLANTIS AQUAVENTURE WATERPARK , DUBAI, UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI
4. AQUA DOME , TRALIEE, IRSKA
5.AQUAPARK ISTRALANDIA, NOVIGRAD, HRVATSKA
6.DISNEY’S TYPHOON LAGOON WATERPARK, ORLANDO, FLORIDA, USA
7. AL MONTAZAH PARKS, SHARJAM, UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI
8.JUNGLE AQUA PARK, HURGADA, EGIPT
9. BEACH PARK , AQUIRAZ, BRASIL
10.MAYA, LOST MAYAN KINGDOM , MAHAHUAI, MEXICO

Poziv svim zaljubljenicima zabave, sporta i razonode te ljubiteljima vodenih užitaka da nas svakako posjete tijekom ove turističke sezone kako bi saznali zašto je najzabavnija voda u Istri upravo u Aquaparku Istralandia.