Istra Inspirit nagrađuje autore

Kreativnih fotografija na Instagramu koje promoviraju kulturno tradicijske vrijednosti Istre

 

Izvor i foto: Istra.hr

Ako ste ljubitelj vizualno zanimljivih fotografija i ne skidate se s Instagrama, onda ste upravo vi potencijalni dobitnik ukusnih nagrada koje smo vam pripremili u suradnji s partnerima koji su odlučili podržati naš projekt: 'Pofotkaj, inspiriraj i osvoji gastro užitak!'

Cilj nagradnog natječaja 'Pofotkaj, inspiriraj i osvoji gastro užitak!' je valorizirati i promovirati kulturne i tradicijske vrijednosti Istre, kao i lokalne i autohtone proizvode kroz zanimljiv vizualni sadržaj koji će korisnici komunicirati putem Storiesa na Instagramu. Kao što znamo na spomenutoj se društvenoj mreži koristi vizualna komunikacija kao jedna od temeljnih strategija, a poticat će se da sudionici podijele sadržaj vezano uz istarsku gastronomiju, kulturno-povijesne lokalitete te stare zanate.

Natječaj će se temeljiti na uključivanju vlastitih te novih pratitelja Istra Inspirita. Svi zainteresirani za natječaj mogu pronaći pravila na webu Istra Inspirita te Instagram profilu Istra Inspirita gdje će se redovito objavljivati pravila oko uključivanja u natječaj koji će trajati od 13. ožujka do 3. travnja, 2018.

Nagrade će odnijeti vizualno najkreativniji prijedlozi interpretacije navedenih tema, koje će odabrati predstavnici Istra Inspirita. Autori najkreativnijih objava bit će nagrađeni sljedećim proizvodima naših cijenjenih partnera:
- Limitirani paket istarskih fuži - Tjestenine Klara Marić;
- Komplet ulja - Dolija⁰⁸ Extra Virgin Olive Oil – istarska bijelica, leccino i buža;
- Pleasure box - Zigante Tartufi;

Želja je potaknuti na razmišljanje o autohtonim vrijednostima te uključivanjem autorskih fotografija pokazati da Istra kao destinacija može pružiti bogatu ponudu gastronomije, povijesnih lokaliteta te tradicije starih zanata.

Više informacija o ovom projektu možete pronaći na:
• Webu projekta: http://www.istrainspirit.hr/
• Facebook stranici: https://www.facebook.com/istrainspirit/
• Instagram profilu: https://www.instagram.com/istra.inspirit/