Domaći kutak u Aquatici

Cilj ove akcije je promocija domaćih OPG-ova i obrta

Izvor i foto: Turizmoteka/Aquatika/Denis Stošić

Povodom rođendana akvarija, u Aquatici su osmislili posebnu ponudu domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova i obrta poda nazivom “domaći kutak”. Radi se o širokoj ponudi domaćih proizvoda, od licitara, medenjaka, svijeća, meda, rakija, bućinih sjemenki, orahovog i bućinog ulja do proizvoda od lavande. I to po vrlo povoljnim cijenama.

Naime, cilj ove akcije je promocija domaćih OPG-ova i obrta te dostupnost njihovih proizvoda svim posjetiteljima Aquatike. A obzirom na ovu izazovnu godinu za sve nas, bilo kakva pomoć lokalnom gospodarstvu je itekako potrebna i dobrodošla.
Interes OPG-ova i obrtnika je zaista vrlo dobar te su u iznimno kratkom vremenu dogovorili ovu suradnju. Dotični proizvodi su posebno istaknuti na dodatnom izlaganju u sklopu akvarijske suvenirnice kako bi bili čim bolje vidljivi.
Kupovinom ovih proizvoda pomažete lokalnim obrtnicima i OPG-ovima.
Izaberite nešto za sebe ili za poklon dragoj osobi.
Kupujmo lokalno!

Podsjetimo, AQUATIKA je nastala u okviru projekta pod nazivom „SLATKOVODNI AKVARIJ I MUZEJ RIJEKA – KAQUARIUM“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013. u iznosu 36,2 mil kn, a ukupna vrijednost projekta je 36,7 mil kn.

Zaronite ispod površine tajanstvenog svijeta hrvatskih rijeka i jezera te uživajte u bogatoj bioraznolikosti koju predstavlja jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj!