Akcija dijeljenja vode u trajektnim lukama Stinica i Split

Hrvatska turistička zajednica i ove subote, usred same špice turističke sezone, organizira akciju dijeljenja vode i to ovog puta u trajektnim lukama Stinica i Split.

Izvor i foto: Turizmoteka/HTZ

Hrvatska turistička zajednica i ove subote, usred same špice turističke sezone, organizira akciju dijeljenja vode i to ovog puta u trajektnim lukama Stinica i Split, gdje dijeljenje brendirane izvorske vode s porukom dobrodošlice kreće u subotu, 6. kolovoza 2022. godine u jutarnjim satima.

Akciji dijeljenja vode u Trajektnoj luci Stinica u 10:00 sati priključili su se i Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Ernest Petry, župan Ličko-senjske županije, Ivan Radošević, direktor TZ Ličko-senjske županije, Viktor Samaržija, direktor TZ grada Senja te Marin Mušćo, direktor TZ općine Lopar, kao i predstavnici TZ grada Raba.

Cilj te tradicionalne akcije je pozicioniranje Hrvatske kao zemlje ljubaznih i dobrih domaćina, ali i na simboličan način, uslijed velikih vrućina olakšati turistima čekanje na ukrcaj u trajekt te im se zahvaliti što su za svoj idealni odmor odabrali upravo hrvatske otoke i otočke destinacije.