TZG Hvara: Javni poziv za odabir PR agencije

Radi uspješne realizacije Marketinškog/PR plana, TZG Hvara je (putem javnog pozivnog natječaja) odlučila pristupiti prikupljanju i odabiru ponuda specijaliziranih agencija

Izvor i foto: TZG Hvar

JAVNI POZIV
za odabir PR agencije/a za izradu i implementaciju PR strategije te provođenje međunarodnih i domaćih PR aktivnosti iz područja odnosa s medijima, društvenih medija i online komunikacije te događanja i PR projekata za TZ grada Hvara u 2019. godini

Radi uspješne realizacije Marketinškog/PR plana, TZG Hvara je (putem javnog pozivnog natječaja) odlučila pristupiti prikupljanju i odabiru ponuda specijaliziranih agencija za izvršenje sljedećih usluga:

• izradu međunarodne i domaće PR strategije i prilagodbu strategija traženim tržištima,
• dizajn i implementaciju PR strategije za TZG Hvara u 2019. godini.

A) Odnosi s medijima – odnosi s ključnim medijima te aktivnosti vezane uz iste, s posebnim naglaskom na realizaciju strategije na svakom pojedinačnom tržištu. Navedeno uključuje neke od sljedećih aktivnosti: PR/medijsku strategiju, uspostavljanje odnosa s novim medijima (novinarima), opću PR podršku (objave za medije, distribucija, itd.), osiguravanje objava u ključnim svjetskim i domaćim medijima (tiskanim i digitalnim). PR događanja i/ili posebni projekti na tržištima ili organizacija događanja na samom tržištu, uz izvještavanje i podršku na društvenim medijima u suradnji s TZG Hvara u kreiranju sadržaja te koordinaciju aktivnosti.

B) Društveni mediji i digitalna komunikacija – ovo uključuje neke od sljedećih aktivnosti: strategiju za društvene medije, upravljanje društvenim profilima, interakciju s pratiteljima profila, strategiju za influencere/bloggere, strategiju za ciljane sadržaje i kanale, izradu i objavu sadržaja za Facebook, Instagram i YouTube te druge nove kanale, praćenje, izvještavanje i koordinaciju aktivnosti.
Rok za dostavu ponuda za odabir PR agencije u 2019. g. je
do 28. veljače 2019. godine

Ponude se dostavljaju na adresu:

Turistička zajednica grada Hvara
Trg svetog Stjepana 42
21 450 HVAR
ili
putem mail adrese: info@tzhvar.hr

Prije donošenja konačne odluke o odabiru, Turističko vijeće TZG Hvara zadržava pravo, od podnositelja zatražiti dodatna pojašnjenja ponude, kao i pravo odbijanja ponude, bez posebnog obrazloženja. O odabranoj ponudi, podnositelji će biti obaviješteni u roku osam dana od dana donošenja odluke o odabiru.
Hvar, 04. veljače 2019.