Zagorje - Bajka na dlanu na "Streetlife Festivalu" u Münchenu

TZ Krapinsko zagorske županije svoju turističku priču ispričala je uz pomoć Udruge "Krapinski neandertalci - Pleme špiljskog medvjeda" s improvizacijom špilje krapinskih neandertalaca

Izvor i foto: TZ Krapinsko-zagorske županije

Turistička zajednica Krapinsko zagorske županije ovaj vikend predstavila je turističku ponudu destinacije "Zagorje - Bajka na dlanu" na tradicionalnoj manifestaciji "Streetlife Festival" u Münchenu koji je jedan od najvećih festivala te vrste na svijetu, i u dva dana trajanja istog u dvije ulice, u centru Münchena, okupi više od 1000 sudionika - izlagača a koju posjeti u dva dana vise od 500.000 posjetitelja.


TZ Krapinsko zagorske županije svoju turističku priču ispričala je uz pomoć Udruge "Krapinski neandertalci - Pleme špiljskog medvjeda" s improvizacijom špilje krapinskih neandertalaca koju je izradila Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku pod mentorstvom akademske kiparice, prof. Mirjane Smolić.

Obzirom da je Njemačka, emitivno tržište, koje je po broju dolazaka i noćenja drugo po redu, ova posebna prezentacija bila je logičan slijed u programu rada TZ KZŽ, koju je podržao i GU HTZ-a.
TZ Krapinsko zagorske županije, prezentaciji u Münchenu, priključila se i ekipa VISION ONE tima, koji su mnogim zainteresiranim posjetiteljima našeg štanda približili i aplikaciju VISION ONE koja će im još detaljnije omogućiti pristup svim turističkim i ostalim sadržajima koje Zagorje nudi.