Oslo: Otvoren sajam "Reiselivsmessen"

S tržišta Norveške je tijekom 2017. godine u Hrvatskoj je zabilježeno više od 180 tisuća dolazaka (rast od 20%) i 1,4 milijuna noćenja (rast od 19%)

Izvor i foto: HTZ/reiselivsmessen.no

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice za Skandinaviju samostalno nastupa na turističkom sajmu „Reiselivsmessen“, koji se održava od 12. do 14. siječnja 2018. godine u glavnom gradu Norveške, odnosno u Oslu u izložbenom prostoru „Telenor Arena“.

Riječ je o najvećem turističkom sajmu u Norveškoj pa se očekuje vrlo velik interes struke, ali i opće publike. Naime, sajam je prošle godine sajam posjetilo oko 42 tisuće općih posjetitelja te više od 3 tisuće osoba iz struke, odnosno poslovnih subjekata.

Dodajemo kako je dan prije otvorenja sajma u kongresnom centru u Oslu održana i poslovna radionica „Travel Match 2018“, a koja je bila namijenjena turističkoj struci i poslovnim subjektima. Hrvatsku je na radionici predstavio direktor predstavništva Paul Šikić koji je tom prilikom norveške partnere upoznao s hrvatskom ponudom i novostima u 2018. godini.