Hrvatska se predstavlja na sajmu IMEX u Frankfurtu

Sajam IMEX, jedan je od najvažnijih međunarodnih okupljališta kada je u pitanju MICE turizam

Izvor i foto: HTZ

Hrvatska turistička zajednica i ove godine nastupa na kongresnom sajmu IMEX, koji se od 16. do 18. svibnja održava u Frankfurtu. Uz Hrvatsku turističku zajednicu kao glavnog izlagača, na sajmu nastupa i 12 suizlagača: Adriatic Luxury Hotels, Ban Tours, Elite Travel, Esplanade Zagreb, Hotel Katarina, Lošinj Hotels & Villas, Maistra, Rina Travel, Spektar putovanja, TZG Dubrovnik Kongresni ured, TZGZ Kongresni ured te Valamar.

Tako će u sklopu sajma IMEX, jednog od najvažnijih međunarodnih okupljališta kada je u pitanju MICE turizam, biti prezentirana hrvatska kongresna i insentiv ponuda.

Naime, organizatori sajma izlagačima osiguravaju sastanke s visoko kvalitetnim kupcima kroz poseban „Hosted Buyers“ program, gdje o svom trošku na burzu dovode najznačajnije kupce, predstavnike medija, korporacija i asocijacija sa svih pet kontinenata.

Osim individualnih sastanaka, na štandu Hrvatske turističke zajednice održavaju se i prezentacije destinacija za grupe kupaca, a tijekom prvog danas sajma je održano i prigodno druženje u sklopu hrvatskog štanda na kojem su sudjelovali brojni partneri. Sajam IMEX je prošle godine posjetilo oko 5 tisuća posjetitelja iz 90 zemalja, a održano je gotovo 70 tisuća sastanaka.