HTZ organizira poslovnu radionicu u Budimpešti 2. listopadu 2017.

HTZ u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom na dalekim tržištima u 2018. godini, organizirat će dvije poslovne radionice Sell Croatia

Izvor i foto: HTZ/HGK                  Foto: budapest.com

Prema planu i programu rada predstavništvo HTZ u Mađarskoj organizira poslovnu radionicu u Budimpešti 2. 10. 2017.godine, od 14,00 do 18,00 sati. Za sudjelovanje na radionici, u pravilu postoji veliko zanimanje mađarskih partnera koji se odazivaju uvijek u velikom broju, pa je tako prošle godine sudjelovalo 45 predstavnika mađarskih turoperatora i agencija.

Obavijest o održavanju poslovne radionice, uvjeti sudjelovanja, kao i pozivnica, objavljeni su na internet stranicama Glavnog ureda;

Obavještavamo Vas također da će Hrvatska turistička zajednica na dalekim tržištima u 2018. godini, u suradnji sa dugogodišnjim partnerom na tržištu Azije, Slovenskom turističkom organizacijom organizirati dvije poslovne radionice Sell Croatia:
- prezentacija Hrvatske i poslovna radionica Koreja, Pyeongchang (Alpensia), 13.2.2018. za vrijeme zimskih Olimpijskih igara
- prezentacija Hrvatske i poslovna radionica Japan, Tokyo, 15.2.2018.

Osim Koreje i Japana, razmatraju i tržište Kine za organizaciju poslovnih radionica Sell Croatia u Guangzhou te nastupa na sajmu ITB China u Shanghaiu (16. – 18.5.2018.), http://www.itb-china.com/, na kojem je HTZ nastupio ove godine.
HTZ planira nastupiti na navedenom sajmu u sklopu ETC-a (European Travel Commission) štanda. Ukoliko ste također zainteresirani nastupiti na tom sajmu molimo Vas povratnu informaciju, pa će HTZ provjeriti sa ETC-om opcije predstavljanja više subjekata iz jedne zemlje, a u sklopu ETC štanda. Radionica u Guangzhou biti će neposredno prije sajma, odnosno ponedjeljak 14.5.2018. Nastup na sajmu i datum radionice još je podložan promjenama, ali za sada su u planu HTZ-a navedene opcije.

U Dubaiu HTZ planira u suradnji sa Emirates organizirati radionicu neposredno prije ili za vrijeme sajma ATM (22-25.4.).

Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju radionica na nekim drugim dalekim tržištima, molim Vas dostavite svoje prijedloge na dive.kovacevic@htz.hr 
Sukladno vašim odgovorima i iskazanom interesu te raspoloživosti budžeta HTZ će definirati aktivnosti na dalekim tržištima. Napominjemo da je 8 hrvatskih tvrtki minimum da se radionica organizira.